Nyheder på mail
Sotea kunde?

IT-sikkerhed

Virksomhedens data udgør i mange tilfælde forretningens eksistensgrundlag. Hvis I mister data, er det dyrt både i tid og penge at komme tilbage til normalen igen.
Book en Mentor

Hvorfor er IT-sikkerhed vigtigt?

Særligt SMV’er har ikke et tilstrækkeligt IT-sikkerhedsniveau på trods af, at cybertruslen er en ledelsesmæssig bekymring. Ønsker I at undgå cybertrusler der kan medføre nedetid, datalæk og mistet data er IT-sikkerhed afgørende at tage stilling til.
Det digitale trusselsbillede

Håndbog til ledere og IT-ansvarlige

Hvor er din virksomhed mest sårbar? Download en introduktion til det digitale trusselsbillede. Det er din vejledning til at navigere sikkert, når cybertrusler banker på i din virksomhed.
Download håndbog
IT-sikkerhed

Fordele ved at betro din IT-sikkerhed os

Ved at outsource din IT og din IT-sikkerhed til os får du del i en række fordele, som giver dig en bedre IT-løsning – både økonomisk og sikkerhedsmæssigt. Vi har samlet en liste med fordelene ved at betro din IT-sikkerhed til os.
Se alle fordelene
Phishing

Bliv klogere på phishing

Vi har lavet håndbogen ”Phishing – hvad for en fisk?”, så du kan blive klogere på, hvad phishing er, hvordan spotter du forsøg herpå – og hvordan du undgår at lande i suppedasen.
Download håndbog
Klassiske sikkerhedsspørgsmål

Hvad sker der, hvis…

Vi har samlet alle de klassiske sikkerhedsspørgsmål, du bør kende svarene på og konsekvenserne af, så du bedst muligt kan passe på din virksomhed.
Se svarene her

Sikkerhed i Microsoft 365

Skruer du på alle de knapper du har? Microsoft 365 tilbyder en række værktøjer, der har fokus på sikkerheden. Afhængig af din licens, har du måske allerede adgang til flere af dem.
Se mere om sikkerhed i Microsoft 365

IT-politik

En IT-politik definerer, hvordan din virksomheds systemer og data skal tilgås. Den er uundgåelig, men bidrager også til både sikkerhed, kendskab og forståelse. Bliv meget klogere på det her og få hjælp til at udforme jeres egen.
Læs mere

5 væsentlige spørgsmål du bør stille dig selv omkring IT-sikkerhed

Følger vores IT teknologiens udvikling?

Sørg for, at din IT-løsning er skalerbar, så den kan følge den udvikling, din virksomhed gennemgår. Vælger du at outsource din IT, er du ikke ”gift” med din løsning – den er fleksibel, og du kan regulere den løbende, så den passer til brugere, datamængde, sikkerhedsniveau med mere.

Er vores medarbejdere klædt på til en sikker adfærd med IT?

Undervis dine medarbejdere i hvordan de skal agere med IT for at mindske risikoen for at blive angrebet. Virus eller malware angreb sker ofte fordi en medarbejder ved en fejl trykker på et skadeligt link. Ved at informere medarbejderne omkring sikker adfærd minimerer man hackerens muligheder for at få adgang til virksomhedens data.

Har vi en IT-politik i virksomheden?

Et manglende regelsæt for, hvilke medarbejdere der har adgang til hvad, og hvem der må hvad, kan gøre virksomhedens data ekstra sårbare. Udarbejd i samarbejde med din IT-afdeling eller IT-leverandør en IT-politik, så alle ved, hvorledes de skal forholde sig til virksomhedens regelsæt.

Er vores enheder (PC, mobil, tablet) sikkert beskyttet?

Arbejdsredskaber såsom pc, mobil og tablet er en direkte adgang til virksomhedens data og hvis de ikke er beskyttet mod uønsket indtrængen, udgør de en potentiel trussel for virksomheden. Services som Mobile Device Management eller lignende kan være løsningen.  

Er vores PC’er opdateret?

Opdateringer er nødvendige for at bevare den høje sikkerhed, som produktet lover. Sker det, at du glemmer at få dine programmer opdateret, daler sikkerheden. Derfor er det vigtigt at have lagt en plan for systematiske opdateringer af sine medarbejderes pc’er så man altid er sikret med de seneste forbedringer.

Vil du gerne vide mere om vores sikkerhedsprodukter?
Kontakt os, så hjælper vi dig med at finde ud af, hvilke sikkerhedsprodukter, der er de rette for dig.
Henrik Knudsen
Key Account Manager