Nyheder på mail
Sotea kunde?

IT-outsourcing services

Skab en bedre IT-oplevelse end den, I har i dag. Se her, hvad vi blandt andet kan tilbyde.

360 graders IT-analyse

Er I under udvikling? Få en komplet gennemgang af jeres nuværende IT-situation, så I kan identificere, hvilke indsatser I bør prioritere. Strategisk og operationelt.
360 graders IT-analyse

Microsoft 365

En digital virkelighed du ikke kan være foruden. Sikkerheden er højere. Teknologien er smartere. Fordelene er flere. Vi er ikke i tvivl: Opgrader til Microsoft 365.
Læs mere om Microsoft 365

Cloud strategi

IT er vigtigt. Sikkert også for din forretning og tiden til strategisk IT er nu. Mange services er i dag cloudbaserede og for at opnå sikker og strategisk IT, der skaber værdi for din forretning, er en cloud strateg.
Læs mere om Cloud strategi

Virtuelt datacenter

Opret og konfigurer dit eget vCloud-miljø. Med Mentor ITs vCloud Director kan du til hver en tid oprette dit eget VCloud-miljø og konfigurer servere og netværk, som det passer dig.
Læs mere om virtuelt datacenter

Virtuel server

Vink farvel til de fysiske begrænsninger, skift din gamle server ud, og spar penge fra dag et. Hjemmearbejdspladser, synkroniseret e-mail, adgang til data 24/7, fleksibilitet, sikkerhed og stor skalerbarhed.
Læs mere om virtuel server

Rack hosting

Med rack hosting slipper du for selv at skulle diske op med de fornødne rammer til dit IT-udstyr. Du får mulighed for at flytte ind i et topsikret serverrum med alle de praktiske og sikkerhedsmæssige foranstaltninger, der er nødvendige for din drift.
Læs mere om rack hosting

Domæner

Måske har du allerede et domæne, måske skal du have købe et? Uanset hvad kan vi hjælpe dig og tilmed sørge for et hotel til det. Det hedder et DNS hotel, og med et DNS hotel hos Mentor IT ligger dit domæne hos os og peger på en server, du har valgt.
Læs mere om domæner

MIT MPLS

Dit personlige netværk. Med MIT MPLS slipper du for at dele data med uvedkommende, din hastighed bliver hurtigere og sikkerheden – ja, den stiger, mens omkostningerne falder.
Læs mere om MIT MPLS

MIT Wifi

MIT Wifi er en moderne teknologisk løsning, der giver dig en bedre trådløs netværksoplevelse. Snart kan du læse meget mere om alle fordelene ved MIT Wifi, og hvad du præcis får.v
Læs mere om MIT Wifi

Netværksguide

Hvilke udfordringer kan være typiske, hvad er ofte løsningen og hvordan kan du selv gøre noget? Vi har lavet en simpel netværksguide, der klæder dig på til den bedst mulige netværksoplevelse.
Læs mere om netværksguide

MIT netværk

Få alle fordelene ved at leje Med MIT Netværk får du alle fordelene ved ikke selv at eje, men leje. Du slipper for en høj likviditetsbinding og får nyt hardware tildelt alle de nødvendige services.
Læs mere om MIT netværk

Microsoft Intune

Microsoft Intune giver dig som IT-ansvarlig og -administrator mulighed for nemt at øge IT-sikkerheden - og skabe nemmere procedurer for administration af applikationer, enheder og opdateringer ét sted.
Læs mere om Microsoft Intune