Nyheder på mail
Sotea kunde?

Partnere

Et stærkt samarbejde med leverandører og partnere er medvirkende til, at vi kan sikre vores kunder de rette løsninger. Få overblik over et udvalg af dem her.

MICROSOFT
Microsoft Cloud Partner
VMWARE
VMware Cloud Verified
LENOVO
Gold - Intelligent Devices Partner

Stærke samarbejdspartnere

Vores samarbejde med leverandører og partnere er med til at sikre dig de mest innovative og forretningsfremmende løsninger. For hvert forretningsområde har vi udvalgte partnere tilknyttet til at styrke og understøtte de services, vi tilbyder. Kun et udvalg af vores samarbejdspartnere er nævnt på denne side, men du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til bestemte områder eller leverandører. 

Hør mere

 

Netværk

Fortinet, Juniper og Ruckus er vores foretrukne leverandører inden for netværk. Tre stærke brands, som har individuelle styrker alt efter løsning og behov. Vores specialister er certificeret i deres løsninger og vores tætte samarbejde med leverandørerne åbner op for professionel, åben og faglig dialog – også på tværs.

Microsoft

Microsoft er en af de mest dominerende spillere på markedet og som din Microsoft Cloud Partner kan vi hjælpe dig med at bygge, tilpasse og udnytte de muligheder, som Microsoft tilbyder. Vores specialistfelt er bredt og sammen med et felt af stærke samarbejdspartnere kan vi sikre dig en spændende cloudrejse.
Hør mere

VMware

Med VMware kan du skabe en intelligent og sammenhængende platform for dine data. Du kan bygge special miljøer, binde differerende clouds sammen og få smart håndtering heraf. Mentor IT er førende inden for Tanzu Kubernetes i Norden og vi deler gerne ud af vores viden herom.
Læs mere

Sikkerhed

Sikkerhed er et bredt emne med mange nicher, hvor vi generelt benytter de leverandører, der er førende inden for sit felt. Ønsker du at vide, hvilke sikkerhedsservices vi tilbyder og hvem vi arbejder sammen med, er du velkommen til at kontakte os.
Kontakt Mentor IT

Lenovo

Lenovo er vores foretrukne producent inden for blandt andet PC’ere. Deres innovative og modne tilgang til de behov brugerne har samt deres brede produktpalette gør dem til et attraktivt valg. Herudover har de en sublim service, der kommer vores kunder til gode. Kontakt os, hvis du vil vide mere.
Kontakt Mentor IT

 

Partnere

Vil du gerne have indsigt i endnu flere af vores partnere, så tøv ikke med at kontakte os.