Nyheder på mail
Sotea kunde?

Hej! Vil du være en
del af Mentor IT?

Vi søger løbende nye kollegaer og hvem ved – måske du er den næste?
Se ledige stillinger

Bliv en del af Mentor IT familien

Mange stillinger kan synes ens, selvom det er forskellige virksomheder, der søger. Vores medarbejdere fremhæver selv, at kollegaerne er en af de bedste ting ved Mentor IT. Vi tør derfor godt garantere, at et par af de punkter, som differentier Mentor IT fra dine andre jobmuligheder, er kulturen, kollegaerne og personalegoderne.

Vi forstår vigtigheden af et inkluderende arbejdsmiljø, og her er højt til loftet og plads til alle. Det vigtigste for os er, at du elsker dit arbejde.

Der er mulighed for at arbejde remote, hvis det passer dig bedst. Her er en gennemsyret tone af frihed under ansvar, hvor du får, hvad du giver. Det vigtigste for os er, at det fungerer for dig.

Seriøse mål. Spændende muligheder

Hos Mentor IT vil vi gerne levere Danmarks bedste IT-oplevelse. Vi er drevet af enkelthed, åbenhed og dedikation både når der tænkes på kunder, men især også på vores medarbejdere.

Det er vigtigt, at alle arbejder i samme retning, deler viden på kryds og tværs, og at både vi, vores medarbejdere og vores kunder flytter sig i dag, i morgen og i fremtiden.

Som medarbejder bliver du derfor en vigtig del af de mål, vi har sat os - samtidig med, at det giver dig nogle spændende muligheder for at udvikle dig.

Brug vores emnebank

Fandt du ikke, hvad du søgte? Har vi ingen opslåede stillinger på netop det, du søger, kan du i stedet sende en ansøgning samt CV til vores emnebank og komme i betragtning, når muligheden byder sig. Det kan også være, vi bare ikke ved, vi mangler dig - så tøv ej heller med at søge uopfordret.
Send en uopfordret ansøgning

Elev, trainee eller praktik?

Vi køber ikke kun ind på titler og tidligere erfaring. Vi køber især ind på personlighed, så vi sikrer, at du vil passe godt ind i vores team.

Så vil du gerne være en del af en spændende arbejdsplads, mens du er under uddannelse? Vi har både elever og praktikanter løbende.

Vi er interesserede i både IT-supportelever og Datateknikerelever med speciale i infrastruktur i både Esbjerg, Skovlunde, Kolding, Silkeborg og Århus

Se mere og send en uopfordret ansøgning