Nyheder på mail
Sotea kunde?

IT-outsourcing

Ved at outsource din IT til os kan du fokusere på det, der skaber allermest værdi for din forretning
Book et møde og hør mere

6 fordele ved IT-outsourcing

Ved at outsource din IT til os kan du fokusere på det, der skaber allermest værdi for din forretning. Vi tager hånd om drift, support og services og sikrer, at det er din forretning, der definerer IT-løsningerne og ikke omvendt.
1. FORRETNINGSUDVIKLING
Du får en sparringspartner, der sikre, at I altid er under udvikling. Din IT-løsning bliver mere agil og kan lettere bidrage til vækst.
2. HØJ PERFORMANCE
Din data og infrastruktur placeres på en unik platform, hvor du er garanteret stabil drift og høj hastighed hele tiden.
3. OPTIMAL SIKKERHED
Du får en ambitiøs sikkerhedsrådgiver, hvor både maskinrum og personel selvfølgelig er certificeret til fingerspidserne.
4. FULD FLEKSIBILITET
Du styrer volumen og kan skrue op og ned, så din IT-løsning hele tiden følger forretningen.
5. SUPPORT
Du får adgang til dedikeret rådgivning. Vores mindre supportteams sikrer, at dine brugere får hjælp af stemmer de kender - og som kender dem.
6. BEDRE LIKVIDITET
Dine omkostninger til IT bliver overskuelige - til en fast pris pr måned. Projekter kan budgetteres, udgifter optimeres og hardwareomkostninger minimeres.

Certificeret til at levere varen

Når du outsourcer din IT til os får du en certificeret løsning, hvor sikkerheden er dokumenteret og processerne beskrevet. Hos os befinder dine data sig på dansk jord og vores certificeringer er din garanti for, at vi lever op til de kvalitets- og sikkerhedskrav, der er. Til glæde for dig og sikkert også din revisor.
Mere om certifikater
Brug tiden på det, du er bedst til

IT kan hurtigt blive et styrende element i din virksomhed, da det spiller en stor rolle i hverdagen. Men lad ikke din IT styre din forretning, lad din forretning styre din IT. Ved at outsource virksomhedens IT, kan I placere jeres fokus der, hvor det skaber allermest værdi for jer.

En bedre IT-løsning

Flere kompetencer samlet ét sted er en af de helt store gevinster ved at outsource sin IT til en leverandør som Mentor IT. Vi favner din forretning bredt og har et stærkt netværk af leverandører, vi også kan bringe i spil. Både i forhold til sparring og pris. Du vælger altid selv, om du ønsker at outsource al din IT eller kun dele af den. Uanset gør vi vores yderste for, at løsningen bidrager til en endnu bedre IT-oplevelse. Både på et ledelsesmæssigt og operationelt niveau.
Download IT-håndbog til ledere

Sådan vælger du den rigtige outsourcing-partner

61 % af danske virksomheder ønsker at outsource mere af deres IT, så de kan fokusere på deres kerneforretning. Derfor har vi samlet en liste med de punkter, som du bør være opmærksom på, når du vælger outsourcing-partner.
Se tjekliste

5 typiske spørgsmål og svar omkring IT-outsourcing

1. Kan aftalen tilpasses?

Ja, det kan den. Vi forventer, at jeres IT-behov vil forandre sig i takt med at jeres forretning udvikler sig. Aftalen både kan og skal derfor tilpasses løbende. Jeres kontrakt vil definere de løsninger, I har – men I har frihed til at regulere den, så den passer til de forandringer, I gennemgår.

2. Hvem supporterer os, når vi har IT-problemer?

Det gør vores Service Desk som består af flere mindre supportteams, segmenteret på kunde knowhow. Du får dermed mere end bare én IT-ekspert ved hånden. Bemandingen er landsdækkende og klar til onsite opgaver, hvis nødvendigt. Alene basseret på sagshåndtering, realiserede vores Service Desk i 2020 en kundetilfredshed på 97 %. Hør hvorfor vores eksisterende kunder er glade for os.

3. Mister vi vores suverænitet, hvis vi outsourcer?

Svaret er nej. I er kunden, I bestemmer. Også selvom jeres IT outsources til os. Outsourcing af IT er en tillidssag, som vi tager meget alvorligt. Derfor prioriterer vi også et tæt samarbejde, hvor jeres ønsker og behov er i højsædet. Jeres kontrakt vil definere de løsninger, I har – men I har frihed til at regulere den, så den passer til de forandringer, I gennemgår.

4. Kan vi komme ud af aftalen igen?

Hvis vi mod forventning ikke skulle leve op til aftalen, kan I altid komme ud af den igen. Ønsker I at opsige samarbejdet på grund af ændringer i virksomheden, hjælper vi gerne med en løsning, så I kan komme videre. At outsource sin IT er ikke et ægteskab, man ikke kan komme ud af igen. Det er et partnerskab med fleksible rammer, som favner begge parters interesser.

5. Hvordan sikrer vi, at I er de rette til at løse opgaven for os?

Sig ja til et møde og lær os at kende. Vi leverer IT, fordi vi tror på, vi kan forandre din hverdag og gi’ dine medarbejdere en bedre IT-oplevelse. Siden 1999 har vi leveret IT til små, mellemstore og store virksomheder. For os står tiden aldrig stille og vi arbejder konstant på at forbedre og optimere de løsninger, vi tilbyder. Vores medarbejdere er passionerede, engagerede og garant for en kundetilfredshed tæt på 100%.

Vil du gerne høre mere om IT-outsourcing?
Kontakt os. Vi vil rigtig gerne rådgive dig i forhold til din IT.
Henrik Knudsen
Key Account Manager