Søren fortæller om
DNA'et hos Mentor-it

Se video om DNA

Persondatapolitik

1. Formål

Denne persondatapolitik beskriver, hvordan Mentor IT behandler persondata, der opsamles på mentor-it.dk.

 

2. Dataansvarlig

Den dataansvarlige er:

Mentor IT A/S
Lindevej 8
6710 Esbjerg V
CVR-nr. 25576861

 

3. Personoplysninger

Personlige oplysninger dækker alle oplysninger, der kan bruges til at identificere en person, herunder, men ikke begrænset til, for- og efternavn, alder, køn, privatadresse eller anden fysisk adresse, e-mailadresse eller andre kontaktoplysninger, uanset om de vedrører vedkommendes private bopæl eller arbejdsplads.

Som hovedregel kan du tilgå hjemmesiden uden at fortælle os, hvem du er eller give personlige oplysninger om dig selv.

Vi har dog brug for visse personoplysninger for at kunne samarbejde med dig, og levere relevant kommunikation til dig.

Vores website indsamler og behandler oplysninger om dig, når du:

  • Navigerer på websiten
  • Sender en forespørgsel via websiten
  • Tilmelder dig vores nyhedsbrev
  • Downloader materialer fra websiten
  • Tilmelder sig seminarer og andre events
  • Tilmelder dig vores webshop
  • Indsender en jobansøgning
  • Via vores hjemmeside indsamler vi kun de personoplysninger, der er nødvendige for at levere den service, du efterspørger.

 

Vi indsamler disse oplysninger for at kunne:

  • Give dig en mere personaliseret oplevelse
  • Forbedre og optimere vores websites
  • Forbedre vores kundeservice
  • Kommunikere med dig på relevant vis
  • Sende og fakturere produkter, du bestiller i webshoppen

 

4. Henvendelser fra hjemmesiden

Når du sender en forespørgsel fra websiten – f.eks. fra en kontaktformular – registrerer vi dit navn, din virksomhed, dit telefonnummer og din e-mailadresse.

Oplysningerne anvendes for at kunne behandle din henvendelse på bedste vis.

Oplysningerne (navn, firmanavn, telefonnummer og e-mailadresse) registreres i Mentor ITs systemer.

Medarbejdere hos Mentor IT har adgang til oplysningerne.

 

5. Nyhedsbreve

Når du tilmelder dig Mentor ITs nyhedsbrev, registreres følgende oplysninger: navn og e-mailadresse.

Ved at tilmelde dig Mentor ITs nyhedsbrev, giver du Mentor IT samtykke til at behandle dine personoplysninger, herunder dit navn, din e-mail, samt yderligere oplysninger i henhold til gældende lovgivning, og alene med de formål at modtage nyhedsbrev og markedsføringsmateriale.

Oplysningerne, du afgiver (navn og e-mailadresse) registreres i Mentor IT systemer – herunder vores system til udsendelse af nyhedsbreve.

Medarbejdere hos Mentor IT har adgang til oplysningerne.

Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage ved at framelde dig nyhedsbrevet igen, ved at klikke på et link i nyhedsbrevet.

 

6. Tilmelding til seminarer og events

Når du tilmelder dig seminarer og andre events, registrerer vi følgende oplysninger: dit navn, din virksomhed, dit telefonnummer og din e-mailadresse.

Vi skal blandt andet bruge oplysningerne til at planlægge seminaret og kende det nøjagtige antal deltagere. Oplysningerne vil desuden blive anvendt til opfølgning på det pågældende seminar, hvis vi fx vil udsende evalueringer og materialer fra seminaret.

Oplysningerne (navn, firmanavn, telefonnummer og e-mailadresse) registreres i Mentor ITs systemer.

Medarbejdere hos Mentor IT har adgang til oplysningerne.

Når du har tilmeldt dig et seminar eller en anden event hos Mentor IT, accepterer du samtidig at billeder fra seminaret eller eventen kan blive anvendt til markedsføring af Mentor IT på bl.a. sociale medier.

Oplysninger om navn og virksomhed kan blive delt med de øvrige deltagere på seminaret.

 

7. Download af materialer

Når du downloader materialer – fx e-bøger – registrerer vi følgende oplysninger: dit navn, din virksomhed og din e-mailadresse.

Vi bruger oplysningerne til markedsføring af Mentor ITs ydelser i det omfang, du giver tilladelse hertil.

Oplysningerne (navn, firmanavn og e-mailadresse) registreres i Mentor ITs systemer.

Medarbejdere hos Mentor IT har adgang til oplysningerne.

 

8. Behandling af ansøgninger

Når du sender en ansøgning til Mentor IT gennem vores hjemmeside, behandler vi som udgangspunkt dit navn, din e-mailadresse, dit telefonnummer og de dokumenter, som du uploader i ansøgningsprocessen.

Vi anvender dine informationer for at kunne vurdere, om du har kvalifikationerne til at besidde den stilling du ansøger. Vi kan anvende informationerne til at vurdere, om du har kvalifikationerne til at besidde andre stillinger hos Mentor IT.

Dine data vil blive behandlet fortroligt. Det er kun relevante ansættende personer, der har adgang til de persondata, som du registrerer. Persondata bliver kun samlet, behandlet og brugt med henblik på at vurdere din ansøgning til en stilling.

Dine personoplysninger vil blive opbevaret i 6 måneder inden de slettes fra Mentor IT.

 

9. Hvor længe opbevarer vi dine oplysninger?

Oplysningerne opbevares så længe det er nødvendigt for at opfylde det formål, til hvilket oplysningerne behandles.

Oplysninger kan opbevares længere, hvis det er nødvendigt for at fastslå, forsvare eller gøre retskrav gældende, fx hvis der er en igangværende tvist, eller hvis der er indgivet en anmeldelse af en ulovlig handling til politimyndighederne. Vi gennemgår regelmæssigt vores oplysninger og fjerner personoplysninger, som ikke længere er nødvendige.

 

10. Sikkerhed

Mentor IT og vores samarbejdspartner anvender passende tekniske og organisatoriske foranstaltninger, der sikrer integritet og fortrolighed i forbindelse med behandlingen af personoplysninger.

 

11. Dine rettigheder

Du har ret til at få indsigt i de oplysninger, vi behandler om dig.

Du har ret til at få urigtige oplysninger, vi har om dig berigtiget.

Du har ret til at få slettet dine oplysninger hos os. Denne ret kan du udøve ved at skrive en mail til info@mentor-it.dk. Vi vil herefter slette dine informationer.

Du har ret til at få begrænset vores behandling af oplysninger om dig.

Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage. 

Du har i visse tilfælde ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af dine personoplysninger. Du kan også gøre indsigelse mod behandling af dine oplysninger til direkte markedsføring.

Du kan udnytte dine rettigheder ved at kontakte Mentor IT på mail info@mentor-it.dk.

Du har ret til at klage til Datatilsynet over vores behandling af personoplysninger. Se www.datatilsynet.dk.

 

 

Acceptér cookies fra dette website

Dette website benytter cookies til besøgsstatistik og for at forbedre brugeroplevelsen på sitet.

Du kan altid slette gemte cookies, ved at gå ind i de avancerede indstillinger i din browser.

Acceptér ikke cookies Acceptér kun funktionelle cookies Acceptér alle cookies