Nyheder på mail
Sotea kunde?

Sotea er nu Mentor IT

Sotea og Mentor IT er gået sammen om at skabe ét stærkt brand inden for IT-outsourcing. Vores medarbejdere og services er de samme, men for nogen er navnet nyt.

Hvad betyder det for min IT-aftale?

Uagtet om du var/er kunde ved Sotea eller Mentor IT forbliver din IT-aftale den samme. Du får adgang til et større team af specialister og får dermed tilført flere fordele, men aftalevilkårerne ændres ikke.

Som eksempel har Mentor IT kontorer fem steder i Danmark. Din IT-afdeling vil i mange tilfælde derfor også være rykket tættere på dig end tidligere.

Hvem skriver og ringer jeg til?

Du kan kontakte os, som du plejer - samme telefonnumre og samme folk.

Vores telefonnummer er stadig: 70 22 99 24. Initialerne i vores e-mails er de samme, men maildomænet har ændret sig fra @sotea.dk til @mentor-it.dk. Det betyder, at når du fremadrettet modtager e-mails fra os, vil det være fra domænet; Mentor IT.

Det er stadig muligt at sende mails til @sotea.dk, de bliver automatisk videresendt til den kontaktede persons nye e-mail.

Hvorfor er I blevet til ét selskab?

Mangeårigt samarbejde, parallel succes og nye spændende muligheder banede vejen for, at Sotea og Mentor IT gik sammen om skabe et endnu bedre udgangspunkt for gode IT-oplevelser i SMV-segmentet.

Vi har nu sammen det fælles mål, at skabe Danmarks bedste IT-oplevelser.
Kontakt os

Spørgsmål?

Har du yderligere spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os.