Nyheder på mail
Sotea kunde?

Virksomheden

Vi flytter dig. I dag, i morgen og i fremtiden.

Målet er at levere Danmarks bedste IT-oplevelse 

Ved Mentor IT vil vi gerne levere Danmarks bedste IT-oplevelse. Vi har derfor fokus på tre ting: At flytte vores kunder, sikre dem en god IT-oplevelse og være med dem hele vejen, også i fremtiden.

I 2020 og 2022 blev vi kåret som Danmarks dygtigste til outsourcing, hosting og drift. Mentor IT har indtaget førstepladsen på Computerworlds Top100. Det er et skridt på vejen – men høj bruger- og kundetilfredshed samt trivsel blandt vores medarbejdere er noget af det, vi vægter højest.

Mentor IT

Èn samlet oplevelse

Hos Mentor IT definerer vi den gode IT-oplevelse som en samlet oplevelse af vores leverance. Salgsoplevelsen, etablerings- og projektoplevelsen, serviceoplevelsen, platformen, teknologioplevelsen, faktureringsoplevelsen og innovationsoplevelsen.

Alle skal de tilsammen udgøre en rigtig god IT-oplevelse. Faktisk gerne Danmarks bedste af slagsen. De sidste seks år har vi haft en kundetilfredshed tæt på 100% - og det agter vi at fortsætte med.
En inspirerende kultur

Kend os på vores medarbejdere

Vores medarbejdere fremhæver selv, at kollegaerne er en af de bedste ting ved Mentor IT. Og det er det faktisk også for for dig som kunde. Du bliver nemlig mødt af medarbejdere, hvor kompetenceniveauet er højt, energien positiv og passionen stor.
Kend os på

Vores værdier

Hos Mentor IT vil vi gerne gøre en forskel igennem et stærkt fællesskab og ved at være: Ansvarlige, nysgerrige og engagerede. Simpelt? Måske. Men vi tror på, at det blandt andet er disse værdier, der er med til at differentiere os fra konkurrenterne.
Nr. 1 i Computerworlds Top 100 2020 og 2022

Danmarks dygtigste til
outsourcing, hosting og drift

I september offentliggjorde Computerworld deres Top 100 2022. I den forbindelse har de kåret Danmarks bedste IT-selskaber til outsourcing, hosting og drift. Mentor IT i 2022 løbet med førstepladsen. Det gjorde vi også i 2020.

Få 5 gode grunde til at vælge Mentor IT, som ikke handler om at være de dygtigste, men om at vælge en samarbejdspartner, du kan have tillid til og som forstår din forretning.
5 grunde til at vælge Mentor IT

Mentor IT er en del af itm8

Mentor IT er en del af itm8, hvilket giver en lang række fordele og muligheder. For medarbejdere såvel som kunder. Itm8 består af flere specialiserede og uafhængige IT-virksomheder, der samarbejder på tværs for at kunne tilbyde endnu bedre løsninger og enklere processer til dig som kunde. Er der kompetencer, vi ikke kan byde ind med, eller services, vi ikke kan levere, er hjælpen altid tæt på. Du får altså adgang til en holistisk servicepalet, fordi vi er en del af noget større. 

Læs mere om itm8

 

Vores betingelser hos Mentor IT

Salgs- og leveringsbetingelser

Appendiks A

Persondatapolitik