Nyheder på mail
Sotea kunde?

Derfor skal du vælge Mentor IT

Danmarks dygtigste til outsourcing, hosting og drift. Computerworld har kåret Mentor IT til Danmarks dygtigste til outsourcing, hosting og drift. Få 5 korte bud på, hvorfor du skal vælge Danmarks dygtigste, hvis du skal outsource din IT.

Igennem Top-100 kårer Computerworld hvert år Danmarks bedste IT-virksomheder inden for forskellige underkategorier. Kåringen tager afsæt i selskabernes regnskabstal og kræver, at virksomhederne er registreret i Computerworlds Brancheguide.

I kategorien ”outsourcing, hosting og drift”, bestående af 45 virksomheder, er Mentor IT i 2022 løbet med førstepladsen. Det gjorde vi også i 2020.

Vi har udarbejdet en liste med 5 gode grunde til at vælge Mentor IT, som ikke handler om at være de dygtigste, men om at vælge en samarbejdspartner, du kan have tillid til og som forstår din forretning.
 

Derfor skal du vælge Mentor IT

 1. Høj kundetilfredshed taler for sig selv og i 2021 var vores samlede kundetilfredshed på 97 %. De seneste 7 år har vores tilfredshed været tæt på 100 %.
   
 2. Vores kunderelationer er lange og baseret på tillid og kompetence, hvilket vores referencer også bevidner.
   
 3. Du får adgang til datacentre/cloud med fokus på high-performance, automatiserede processer og sikkerhed.
   
 4. Servicen er høj og vores hold af kompetente rådgivere og specialister arbejder hver dag på at levere gode IT-oplevelser.
   
 5. Vi er store nok til at være konkurrencedygtige, men små nok til at være nærværende.

 

Vil du gerne høre mere?

IT er en vigtig del af forretningen og vi vil rigtig gerne bidrage til, at det bliver et strategisk værktøj, som både er værdiskabende, effektivt og brugervenligt.


Kontakt os og gør os klogere på, hvem I er, og hvor I er på vej hen.