Nyheder på mail
Sotea kunde?

Microsoft 365

Der findes et væld af fordele med Microsoft 365, og mange udnytter slet ikke alle mulighederne. Gør du? Find inspiration lige her - også til din sikkerhed med M365..

Få mere ud af din hverdag med Microsoft 365

Microsoft 365 er et arbejdsredskab, de færeste vil undvære. Samtidigt er det univers, som få udnytter til fulde - og det er ærgerligt. Få hjælp og vejledning til, hvordan du i højere grad udnytter dine Microsoft 365 licenser. 

Du får med Microsoft 365 alle de værktøjer og funktioner, du behøver til en effektiv hverdag. Og udover klassikerne som Outlook, Teams og en Office-pakke får du også adgang til en lang række af sikkerhedsfunktioner, der kan bidrage til en mere sikker og tryg hverdag. 

Spørgsmålet er dog: Udnytter du dit potentiale til fulde? Får du det ud af værktøjerne, der er muligt? Og udnytter du de sikkerhedsfunktioner, der er tilgængelig? 

Det er spild ikke at udnytte de muligheder, du allerede betaler for. Vores anbefaling er derfor: Få hjælp til udnytte mulighederne. 

Hvilken Microsoft licens skal jeg vælge?

Første skridt er at have den rette licens, og det kan være et fuldtidsarbejde i sig selv at sætte sig ind i, om man faktisk har det? Bør du i forhold til dit behov op- eller nedgradere - og kan du måske spare penge ved at ændre abonnementsvilkårene for dine licenser? Har du brug for råd og vejledning til dine licenser, hjælper vi dig gerne.
Kontakt os i dag

Office 365 vs. Microsoft 365

Har du endnu ikke opgraderet fra Office 365 til Microsoft 365? Få indblik i alle de fordele, du får ved et skift. Meget vil være, som du kender det – men du får også flere sikkerhedsmuligheder. Og måske du endda kan spare penge?
Samlet overblik over forskelle på O365 og M365

Sådan får du mere ud af Microsoft 365

Der findes et væld af fordele med Microsoft 365, og mange udnytter slet ikke alle mulighederne. Du får her 5 eksempler på, hvordan du kan få mere ud af Microsoft 365. 
 

 1. Udnyt og aktiver flere af sikkerhedsfunktionerne.
  Der er så mange sikkerhedsfunktioner, der kan optimere sikkerheden. For eksempel burde alle aktivere MFA (Multi-factor Authentication).  
   
 2. Tag hul på ALLE de muligheder, der gemmer sig i Teams.
  Teams er en oplagt kommunikationsflade, der både tilbyder fildeling, videomøder, chat og meget andet. 
   
 3. Lad SharePoint tage over for din gamle filserver. 
  SharePoint tilbyder en intelligent måde at arbejde med filer og er suverænt alternativ til den traditionelle filserver. 
   
 4. Tag styring af dine enheder med Intune. 
  Med Intune kan du administrere dine enheder og udnytte teknologier, der både ville have kostet dig tid og penge selv at varetage. 
   
 5. Brug Onedrive og udnyt, at du altid har dit ”skrivebord” lige ved hånden. 
  Onedrive giver muligheden for et privat drev, hvor for eksempel elementer fra skrivebordet automatisk kan gemmes. 

Nemt i gang med Microsoft 365

Arbejdsdagen skal være nem med Microsoft 365. Derfor bygger vi jeres miljø, rådgiver om licenser, skriver politikker og definerer strukturer. Derudover får I adgang til smarte værktøjer, indsigt og et stærkt governance-apparat. Herfra kan I skalere i uendelighed med nye funktioner eller nye kollegaer.
Kontakt os i dag

Den moderne arbejdsplads

Samarbejde og sikkerhed er nøgleord, og netop derfor er Microsoft 365 essentielt for den moderne arbejdsplads. Kommunikér nemt både internt og eksternt, arbejd flere i samme dokument eller tjek ændringer, når du er på farten.
Kontakt os for at høre mere

Sikkerhed i Microsoft 365

Skruer du på alle de knapper, du har? Microsoft 365 tilbyder en række værktøjer, der har fokus på sikkerheden. Afhængig af din licens, har du måske allerede adgang til flere af dem.

Du kan også få udarbejdet en Microsoft 365 gennemgang, der tager udgangspunkt i din Microsoft sikkerhedsscore. Gennemgangen giver et detaljeret overblik over, hvilke opmærksomhedspunkter I har, og resulterer i en rapport med sårbarheder og styrker - samt sikkerhedsanbefalinger.

Hør mere om sikkerhed i Microsoft 365

 

Er du IT-chef eller -ansvarlig?

Med værktøjerne i Microsoft 365 får du som IT-chef eller -ansvarlig et holistisk overblik. Det er virksomhedens central for data, brugere, sikkerhed, infrastruktur og enheder. Herfra har din virksomhed desuden fleksibilitet og skalerbarhed, når forretningen vokser. Du kan lave en ændring, der har effekt hos brugerne i samme øjeblik eller starte en ny bruger op med få klik.

Spar penge med Microsoft 365

Et gennemsnitligt cyberangreb koster flere millioner kroner og med et trusselsbillede, som kun vokser, står du muligvis overfor at skulle investere i nye IT-sikkerhedsløsninger? Med Microsoft 365 får du en stærk sikkerhedspakke med anti-virus, spam og kryptering – samt løsninger til user management og klient-håndtering.

Strømlinet IT-sikkerhed med Microsoft 365

Truslen fra cyberkriminalitet har aldrig været højere. Samtidigt er måden vi arbejder på blevet anderledes. Vi skal kunne være mobile, arbejde hjemme, samarbejde på tværs af lokationer og gerne tilgå de samme værktøjer. Noget som Microsoft 365 hjælper dig med.
Download de 7 største grunde til at opgradere til M365

Microsoft har ændret i sit CSP-program

Microsoft har foretaget ændringer i deres licensprogram, som medfører nye abonnementsregler og opdaterede priser. Se her, hvad det betyder for din virksomhed.
Læs mere om det nye CSP-program

Prisstigninger fra Microsoft slår igennem 1. marts 2022

Microsoft hæver 1. marts prisen på en række af deres CSP-licenser. Samtidigt er der lanceret nyt licensprogram, som ændrer på de abonnementsvilkår, du kender.
Læs mere om de nye priser

Spørgsmål, du måske har om Microsoft 365

Hvad er Microsoft 365?

Microsoft 365 er et værktøj, der samler Office 365, Windows 10 og Enterprise Mobility + Security i én samlet løsning. Du får alt det, du kender, og et ekstra lag af sikkerhed.

Har Microsoft 365 betydning for IT-sikkerhed?

Ja. Din virksomhed bør sætte høje krav til IT-sikkerhed og datahåndtering. Din IT-infrastruktur skal være bygget til at klare et højt trusselsniveau - og det kan Microsoft 365 bidrage til.

Kan vi spare penge med Microsoft 365?

Et cyberangreb kan koster din virksomhed flere millioner kroner. Derfor kan en investering i IT-sikkerhed ende med at være en besparelse. Med Microsoft 365 får du en stærk sikkerhedspakke med anti-virus, spam og kryptering – samt løsninger til user management og klient-håndtering.

Hvem har brug for Microsoft 365?

Microsoft 365 er både til små og mellemstore virksomheder. Du får ét samlet værktøj, der sparer dig for at rode med forskellige abonnementer og licenser.

 

Vil du gerne høre mere om IT-outsourcing?
Kontakt os. Vi vil rigtig gerne rådgive dig i forhold til din IT.
Henrik Knudsen
Key Account Manager