Nyheder på mail
Sotea kunde?

Sikkerhed i Microsoft 365

Skruer du på alle de knapper du har? Microsoft 365 tilbyder en række værktøjer, der har fokus på sikkerheden. Afhængig af din licens, har du måske allerede adgang til flere af dem.

Microsoft stiller en række sikkerhedsservices til rådighed, hvis du benytter en eller flere af deres licenser. Disse har du mulighed for at bruge aktivt til at øge sikkerhed omkring din Microsoft tenant.
 

Benyt Microsoft sikkerhedsscore

I Microsoft 365 har du mulighed for at sammenligne dit IT-miljø med lignende miljøer og Microsoft-anbefalinger. Du får en konkret sikkerhedsscore, der definerer dit sikkerhedsniveau, samt en række foreslåede sikkerhedstiltag. Hvert tiltag scores individuelt og tæller med i det samlede resultatet.

Sikkerhedsscoren er et konkret og aktuelt udgangspunkt, du kan bruge som ledelse eller over for ledelsen

Anbefalingerne kunne eksempelvis vedrøre MFA, spamhåndtering eller anti-phishing.

- Microsoft sikkerhedsscore tager afsæt i dit miljøs sikkerhedsniveau. Beregningen laves i procent, hvorved du får indblik i, hvilke områder du scorer højt, lavt eller slet ikke er engageret i. Resultatet kan bruges til benchmark, forbedringsmuligheder og risikovurdering.
 

Kontakt os for at høre mere

Aktivér MFA

Et af de simpleste men måske mest effektive tiltag i Microsoft 365 er at aktivere MFA (Multi-factor Authentication), som er tofaktorgodkendelse, der fremmer sikkerheden omkring dine brugere og adgangen til dine data.
Læs mere om MFA

Få en Microsoft 365 gennemgang

Du kan få udarbejdet en Microsoft 365 gennemgang, der tager udgangspunkt i din Microsoft sikkerhedsscore. Gennemgangen giver et detaljeret overblik over, hvilke opmærksomhedspunkter I har, og resulterer i en rapport med sårbarheder og styrker - samt sikkerhedsanbefalinger.
Se mere om Microsoft 365 gennemgang

Har du styr på Microsoft 365 backup?

Derudover bør du altid overveje backup. Backup handler om sikkerhed på en anden måde end de øvrige tiltag:

- Vi har meget fokus på at sikre hegnet omkring os. Men hvad så hvis huset inde bag hegnet brænder. Backup er som forsikring – noget, vi helst ikke skulle få brug for. Men vi vil heller ikke være foruden, hvis skaden sker. Hvis man aldrig har oplevet at miste data, tror mange, at det kun sker for naboen, forklarer Carsten Lund, Senior Consultant Digital Transformation ved Mentor IT.
Kontakt os for at høre mere

Har I en baseline - også for Microsoft 365?

En baseline er en defineret sikkerhedsstandard i virksomheden. Det er de grundlæggende sikkerhedsservices, som din virksomhed anvender – og ikke mindst interne retningslinjer for IT-sikkerhed.

Måske I allerede har en generel baseline, men det er også vigtigt at tænke sin baseline ind i Microsoft 365 i forhold til brugeridentiteter, enheder, dokumenter og filer.

Vil du gerne vide mere? Kontakt os og hør mere om, hvordan du kontinuerligt kan arbejde med din baseline, også i Microsoft 365.

Vil du høre mere om sikkerhed i Microsoft 365?

Kontakt os i dag og hør mere om dine muligheder med Microsoft 365.