Nyheder på mail
Sotea kunde?

En del af itm8

Med Mentor IT får du en partner, der er en del af noget større. Sammen med nogle af landets bedste inden for IT, tilbyder vi dig en bedre IT-oplevelse.
Besøg itm8

Mød vores partnere

itm8 er et fællesskab af nogle af Danmarks stærkeste brands inden for IT. Hver med sin egen identitet. Under en fælles paraply kan vi supplere og komplimentere hinanden i et stærkt samarbejde. 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

              

Sammen tilbyder vi en komplet pallette af IT services til din forretning. Vi deler os selv i fire kategorier: Cloud services / IT operations, Digital transformation, Application services og Cyber security.

 

Lær selskaberne bedre at kende

Cloud services / IT operations
IT Relation, Progressive, Mentor IT, Sotea, AddPro Denmark og AddPro Sweden beskæftiger sig alle med IT-outsourcing, service desk, IT-infrastruktur, hosting, hardware & software samt IT-sikkerhed for forskellige segmenter i markedet.

Digital transformation
Me'ning, Cloud TeamsCopenhagen Software og AddPro Sweden er itm8's stærke aktører, når det gælder SharePoint, web, portaler, BI, AI, IoT, CRM, IT-udvikling og SAAS. Hver af selskaberne leverer IT til forskellige segmenter i markedet.

Application services
Miracle42 og Emineo bekæftiger sig begge med en bred vifte af application services, herunder Oracle/SQL DBA, IT-sikkerhed, databaseudvikling, monitorering, Performance tuning, applikationssupport, for forskellige segmenter og typer af virksomheder.

Cyber security
Som specialister i cyber security, CoE og rådgivning har vi i itm8 Improsec, der i samarbejde med de øvrige selskaber er klar til at hjælpe din virksomhed til bedre IT-sikkerhed.

ERP
AddPro Denmark og Cenvation er itm8's eksperter i ERP-systemer. I tæt samarbejde med de øvrige partnere i itm8 kan eksempelvis hjælpe din virksomhed med ERP-rådgivning, Dynamics 365 og Uniconta, der understøtter automatisering, effektivisering og optimering af digitale forretningsprocessor.

​Et stærkt samarbejde

I itm8 skubber vi i fællesskab til grænserne i forhold til vores fire arbejdsområder: Cloud Services, Digital Transformation, Application Services og Cyber Security. Hvert brand i vores fællesskab bringer noget særligt til bordet, så vi sammen kan tilbyde de bedste IT-løsninger, -platforme og -oplevelser til dig som kunde. 

Er der kompetencer, en enkelt partner ikke kan byde ind med, er hjælpen altid tæt på. Du får som kunde i et itm8-selskab altså adgang til en holistisk servicepalet, fordi vi er en del af noget større. 
 

Læs mere om itm8

Adfærdskodeks

 

Vil du vide mere?

Lad os tage en snak om fordelene for din forretning. Udfyld formularen, så kontakter vi dig.