Nyheder på mail
Sotea kunde?

Antivirus

Ingen kan undvære antivirus. Det finder, forebygger og fjerner virus, spyware og anden malware.

Få et stærkt og vigtigt sikkerhedsprodukt

Antivirus beskytter alle dine klienter såsom computer, mobil og server. Helt uden problemer. Og så er det utrolig let at administrere fra en brugervenlig portal.

Spørgsmål, du måske har om Antivirus

Hvad er antivirus?

Antivirus er software, som er designet til at forebygge virus. Det sker ved at søge efter, finde og fjerne virus samt andet ondsindede malware. Antivirus er beskyttelse af din virksomheds computere. 

Er det vigtigt at have antivius?

Ja, det er rigtig vigtigt, at din virksomheds computere har antivirus. Antivirus beskytter imod flere typer virus og malware, hvilket giver dig en sikker oplevelse på din computer. Et antivirus program lapper sikkerhedshullerne i dit operativsystem og forhindrer derved skader på dine filer. Det beskytter mod, at IT-kriminelle kan opsnappe filer samt følsomme oplysninger fra dine systemer. 

Hvem har brug for antivirus?

Antivirus er både til små og mellemstore virksomheder. Alle virksomheder, både store, mellemstore og små, kan blive ramt af virus og anden malware. Bliver du ramt, kan det have store konsekvenser for din virksomhed, da IT-kriminelle kan få adgang til følsomme oplysninger.

 

Bestil Antivirus

Konfiguration
Kontaktoplysninger