Nyheder på mail
Sotea kunde?

Secure DNS

Secure DNS beskytter dit netværk mod sårbare domæner og blokerer ondsindet webindhold og forhindre lækager af data, hvis dit netværk inficeres.

Beskyt dit netværk mod sårbare domæner

Helt praktisk fungerer Secure DNS som en efterretningstjeneste – lidt ligesom en fartapp til din mobil – hvor der laves blokeringer på al ondsindet webindhold, der er indrapporteret.

Det betyder, at hvis der smutter en mail igennem dit spamfilter (mail scan), fordi den egentlig virker harmløs, så blokerer Secure DNS indholdet, hvis det viser sig, at mailen indeholder et skadeligt link.

Det gælder for eksempel de kendte PostNord-mails og lignende, hvor man tror, at afsenderen er pålidelig, lige indtil man kommer til at klikke på linket, eller opdager nogle af de småfejl, som spammails typisk har.

Sikkerhed uden vedligehold

Secure DNS opdateres løbende og kræver hverken administration eller vedligehold. I slipper dermed for at bekymre jer om, hvorvidt systemet er ajour. Det sørger selvstændigt for at opretholde det høje sikkerhedsniveau og beskytte jeres netværk. 

 

Implementer uden nedetid

Det medfører hverken nedetid eller afbrydelser af jeres normale drift at implementere Secure DNS. Programmet installeres helt ubemærket og højner din sikkerhed med det samme. 

Slip for datatab

Ved at højne sikkerheden og beskytte virksomhedens netværk mod sårbare domæner undgår I, at jeres netværk inficeres og risikoen for datatab minimeres gevaldigt. I slipper endvidere for tab af omsætning, som også kan være en konsekvens heraf. I stedet kan I sove lidt mere trygt om natten.

Spørgsmål, du måske har om Secure DNS

Hvad er Secure DNS?

DNS er forkortelsen for 'Domain Name System'. Det er en protokol, som bruges til at beskyttet dig mod malware. Secure DNS bruges til at overvåge indkommende trafik gennem DNS og til at blokere ondartede domæner. 

Hvordan virker Secure DNS?

Alle kendte malwaredomæner blokeres. Det samme gør kendte domæner for phishing og ransomware. Forsøger en bruger at gå til et blokeret domæne, vises en blokeringsside. Med Secure DNS blokerer du ikke kun internettrafik, der går gennem dine webproxyer, men også den trafik der passerer forbi proxyen.

Hvorfor skal du bruge Secure DNS?

Ved at blokere skadeligt indhold kan du sikre, at dine medarbejdere ikke tilgår skadeligt indhold både på arbejdspladsen og ved hjemmearbejde. Flere end 6 millioner ondartede domæner er allerede blokeret i Secure DNS og listen bliver længere hver dag.

Er det nemt at få Secure DNS?

Det medfører hverken nedetid eller afbrydelser af jeres normale drift at implementere Secure DNS. Programmet installeres helt ubemærket og højner din sikkerhed med det samme. 

Hvem vedligeholder Secure DNS?

Secure DNS opdateres løbende af Mentor IT og kræver hverken administration eller vedligehold for dig og din virksomhed. Systemet sørger selvstændigt for at opretholde det høje sikkerhedsniveau og beskytte jeres netværk. 

Bestil Secure DNS

Konfiguration
Kontaktoplysninger