Nyheder på mail
Sotea kunde?

Nyt: Teams gemmer kun dine mødeoptagelser i 60 dage

Microsoft har annonceret, at fra januar 2022 vil videomøder optaget i Teams kun blive gemt i 60 dage – herefter vil de blive slettet.

Tal fra Microsoft viser, at 99 % af os ikke genser videoer optaget i Teams efter 60 dage. Blandt andet derfor har Microsoft valgt, at du fra januar 2022 kun kan se dine videooptagelser i op til 60 dage efter optagelsen. 

For langt de fleste er dette ikke et problem, for som tallet indikerer, er det meget få, der faktisk har et behov for at kunne gense sine videoer efter 60 dage. 

Har du et ønske om, at denne standardpolitik ikke berører dig, så kan vi naturligvis hjælpe dig med at ændre indstillingerne, så videoerne gemmes længere end 60 dage. 

 

Mentor IT anbefaler, at du tager stilling til følgende:

  • Benytter I optagelse af Teams-møder?
  • Ønsker I at gemme de videoer, som optages på Teams?
  • Er der blevet optaget andet end Teams-møder, f.eks. undervisning eller velkomstvideoer?
  • Bliver der taget backup af Teams-data med andet software i dag, hvis nu videoer skulle forsvinde, fordi udløbsdatoen er nået?

Microsoft anbefaler generelt i deres Service Agreement, at man løbende tager backup af de data, man behandler via Microsofts services. En anbefaling Mentor IT kun deler.  

Læs mere om backup af M365

 

Få ændret politikken

Vil du gerne have ændret, at dine videoer fjernes efter 60 dage, kan du sende en mail til support@mentor-it.dk. Angiv gerne, hvor mange dage, du ønsker, at videoerne skal opbevares. 

Obs. Opgaven er ikke inkluderet i vores normale services og beregnes efter medgået tid. 

 

Har du spørgsmål? 

Har du spørgsmål til denne nye ændring er du som altid velkommen til at kontakte os på 70 122 123 eller support@mentor-it.dk.

Vil du gerne vide mere?

Vi vil rigtig gerne hjælpe dig med at finde den rigtige løsning eller rådgivning. Brug vores kontaktformular eller ring til os på 70 122 123.