Nyheder på mail
Sotea kunde?

Modstå cybertrusler med populære sikkerhedsydelser

Kan din virksomhed modstå presset, når hackerne angriber? For at beskytte din virksomhed effektivt skal der være helt styr på IT-sikkerheden.

Populære IT-sikkerhedsanalyser 

Det kan virke både uoverskueligt og komplekst at arbejde med IT-sikkerhed. Men det behøver ikke at være sådan. Hos Mentor IT har vi allieret os med Improsec, et af Europas førende IT-sikkerhedshuse, til fordel for dig og din IT-sikkerhed. I samarbejde tilbyder vi grundige undersøgelser, så din forretning kan modstå potentielle cybertrusler bedst muligt. Du kan vælge mellem fire sikkerhedsydelser:

 1. Ekstern Penetrationstest
  Hvor udsatte er dine IT-systemer? Improsecs etiske hackere tester adgangen fra internettet til jeres IT-systemer. Testen udføres med samme metoder og værktøjer som ondsidede hackere - heldigvis er Improsecs 100 % på din side.

   
 2. Intern Penetrationstest
  Er jeres interne netværk og kritiske systemer sikrede mod hackerangreb? Improsecs etiske hackere tester sårbarheder i jeres vigtigste IT-systemer og netværk, inden det er for sent.

   
 3. IT-sikkerhedsanalyse
  Kan jeres virksomhed gøre mere for at sikre forretningen mod cybertrusler? Analysen er en grundig gennemgang af jeres IT-systemer og sikkerhedsprocedurer, som baseres på anerkendte sikkerhedsanbefalinger.

   
 4. Modenhedsanalyse
  IT-sikkerhed handler i høj grad om at være modstandsdygtig. Den udvidede analyse baseres på tekniske tests, interviews og anerkendte anbefalinger (CIS, SANS, Microsoft, Center for Cybersikkerhed, mv.). Med analysen får I både et bredt og dybt sikkerhedsoverblik. 

  ​Kontakt os for at høre mere

 

Hvor skal du starte med IT-sikkerhed?

Kontakt dine sikkerhedseksperter hos Mentor IT og få rådgivning. Vi hjælper dig med at finde den optimale retning for din virksomhed med evaluering af det eksisterende setup og konkrete initiativer til forbedring, der passer til din forretning.

Rådgivningen dækker over både strategiske overvejelser og konkrete produkter, der giver jeres forretning sikkerhedsmæssige fordele, når potentielle cybertrusler banker på.

Alle sikkerhedstiltag baseres på omfangsrige IT-sikkerhedsanalyser. Rapporten indeholder vores observationer og ikke mindst forslag til at vende sårbarheder til styrker.

Find hullerne i din IT-sikkerhed

Sammen kan vi bygge en stærkt sikkerhedsnet omkring din forretning. Brug vores kontaktformular eller ring til os på 70 122 123.