Nyheder på mail
Sotea kunde?

Få tilskud med nye SMV:Digital puljer

Gennem SMV:Digital kan du igen søge midler til privat rådgivning, der fremmer din digitale rejse. Få tilskud på både 50.000, 100.000 og 250.000 kr.

I februar, marts og april åbner nye tilskudspuljer hos SMV:Digital, hvor du kan søge støtte og tilskud til rådgivning, der kan fremme og realisere din digitale rejse. Få overblik over puljer og muligheder lige her. 

6. februar:
Investering & rådgivningsstøtte op til 250.000 kr. 

For dig, der ønsker at investere i digitale systemer, automatisering eller e-handelsløsninger, der kan styrke din virksomheds produktivitet eller eksport.
 
 

6. marts:
Tilskud til privat rådgivning, 100.000 kr. 

For dig, der allerede har høstet nogle af de lavthængende frugter i din virksomheds digitale omstilling, og nu har brug for rådgivning til et projekt inden for fx brug af data, e-handel eller automatisering.
 
 
Obs. Virksomheder i Region Sjælland kan søge en specifik eller ekstra pulje, netop rettet deres region, også på 100.000 kr. Er det relevant for dig, kan du læse mere herom lige her. 
 

12. april:
Tilskud til privat rådgivning, 50.000 kr. 

For dig, der gerne vil have hjælp til at afklare behov, digitale løsninger og implementering heraf. 
 
 
 

Derfor skal du søge SMV:Digitals tilskudspuljer

SMV:Digitals tilskudspuljer er en håndsrækning til virksomheder, så de kan komme i gang eller videre med deres digitale ambitioner og herved fremme konkurrenceevnen. Det kan være inden for e-handel, automatisering, digital sikkerhed – eller noget helt andet, der sætter turbo på vækst og udvikling. 
 
Med puljerne har du mulighed for at flytte din forretning hurtigere, end hvad der måske var muligt uden tilskud. 
 

Pulje fra september er stadig åben, 50.000 kr. 

I september åbnede en SMV:Digital pulje på 50.000 kr. til forbedring af digital sikkerhed og ansvarlig dataanvendelse. Puljen er fortsat åben og du kan dermed stadig søge herom. 

 
Da puljen åbnede, kom vi med anbefalinger til, hvad den kan bruges på. Disse holder stadig og du kan finde dem lige her. 
 

Eksempler: Det kan puljerne bruges på 

  • Sikkerhedsbarometer (Analyseværktøj til IT-sikkerhed)
  • Public Cloud-initiativer (Kontakt Mentor IT og hør mere) 
  • Digitale-projekter (Kontakt Mentor IT og hør mere)
  • Test af systemer (Ekstern & intern penetrationstest udført af Improsec)
  • CRM-projekt (Her kan vores kollegaer fra Me’ning hjælpe dig) 
  • ERP-projekt (Her kan vores kollegaer fra AddPro hjælpe dig) 
 
Generelt kan Mentor IT og vores øvrige selskaber i itm8 bistå med udarbejdelse af projekter, som er tilskudsberettiget. Kontakt os og hør mere.
 

Godkendt til tilskudspuljer 

I Mentor IT har vi specialister, der er godkendt til at være udførende på de projekter, du ønsker at realisere og søge tilskud til fra SMV:Digital. Har du brug for hjælp og vejledning til ansøgning af puljerne, er du endvidere velkommen til at kontakte os.    

Vil du gerne vide mere?

Vi vil rigtig gerne hjælpe dig med at finde den rigtige løsning eller rådgivning. Brug vores kontaktformular eller ring til os på 70 122 123.