Nyheder på mail
Sotea kunde?

Nyt SMV:Digital tilskud. Få 50.000,- til IT-sikkerhed

Gennem SMV:Digital kan din virksomhed i september søge om 50.000 kr. til rådgivning, så I kan få endnu bedre styr på sikkerheden.

Optimér IT-sikkerheden med tilskud fra SMV:Digital

Tirsdag 13. september 2022 åbner en ny tilskudspulje hos SMV:Digital. Den nye pulje giver tilskud til rådgivning om digital sikkerhed og ansvarlig dataanvendelse.  - og dermed masser af gode muligheder for din virksomhed. Vi har liste nogle af dem nedenfor - og hjælper naturligvis med råd og vejledning, hvis du har brug for det. 

Den nye pulje fra SMV:Digital er en oplagt mulighed for at fremme gode initiativer, som du og din virksomhed har haft i pipeline, men som ikke er blevet prioriteret - indtil nu.

Med støtte fra SMV:Digital bliver det nemmere for dig at optimere jeres IT-sikkerhed.

Tilskuddet fordeles efter første til mølle-princippet, hvorfor du med fordel allerede nu kan begynde at overveje, om puljen er interessant for jer – og hvis ja, hvad I gerne vil ansøge til.

Se mere om dine muligheder og krav til ansøgningen på smvdigital.dk

 

Har du brug for rådgivning?

Mentor IT er godkendt rådgiver i SMV:Digitals Rådgiverdatabase, og vi bistår gerne med ansøgningen.

Er du i tvivl, om din virksomhed kan søge om de 50.000 kr. til forbedret IT-sikkerhed? Så kontakt os hos Mentor IT. Vi tilbyder gerne vores hjælp og vejledning til din ansøgning, hvis det har interesse. Vi har også masser af gode forslag til, hvor du kan forbedre IT-sikkerheden for din virksomhed, din data og dine medarbejdere.

Kontakt os for at høre mere

 

Anbefaling: Sikkerhedsanalyse fra Mentor IT

Mentor ITs Sikkerhedsbarometer er et eksempel på et sikkerhedstiltag, du kan søge tilskud til. Sikkerhedsbarometeret er en sikkerhedsanalsye, hvor du får et analyseværktøj, der hjælper med at identificerer styrker og sårbarheder. Gennem Sikkerhedsbarometeret bedømmes din virksomheds IT-sikkerhed på seks områder:

  • Brugere
  • Enheder
  • Mail
  • Netværk
  • Bacup
  • Awareness

 

Hvert område udløser en individuel sikkerhedsscore og bidrager til en samlet. Rapporten kan efterfølgende bruges både på et ledelsesmæssigt og operationelt niveau. Med en grundig sikkerhedsanalyse som denne får du:

  • Et konkret billede af jeres sikkerhedsniveau.
  • Indblik i kritiske sårbarheder.
  • Anbefalinger og løsningsforslag.
  • En samlet score af jeres IT-sikkerhed.


Hvis du ikke allerede har prøvet vores sikkerhedsbarometer, er en grundig sikkerhedsanalyse altid vores første anbefaling til din virksomhed – og her kan du sagtens bruger de kommende tilskudskroner. Det er nemlig lige præcis rådgivning, der identificerer potentielle IT-sikkerhedsrisici – og ikke mindst løsninger, der er lige til at implementere.
 

Læs mere om Sikkerhedsbarometeret


Har du allerede et projekt, hvor din IT-sikkerhed mangler forstærkning?
Så grib fat i Mentor IT på 70 1222 123 eller info@mentor-it.dk for at få hjælp til at eksekvere.

Endnu flere gode sikkerhedstiltag

Her får du også en liste med øvrige eksempler på tiltag, som din virksomhed kan få tilskud til, og som Mentor IT kan hjælpe med – i samarbejde partnere fra itm8.

IT & Information Security Policy

En sikkerhedspolitik er en definition af virksomhedens ”best practice” og beslutninger om IT-sikkerhed. Der udarbejdes hertil en sikkerhedshåndbog til medarbejderne, som beskriver din virksomheds retningslinjer for anvendelse af IT. Klik her for at høre mere.
 

IT Contingency Plan

En beredskabsplan er et helt centralt værktøj til styring og håndtering af kritiske sikkerhedshændelser på din virksomheds platforme. Planen er en beskrivelse af de overordnede rammer for, hvordan en IT-udfordring kontrolleres samt løses i virksomheden og i samarbejde med eventuelle partnere. Klik her for at høre mere.
 

Baseline Security Plus

Beskyt mail, data, enheder og identiteter. Baseline Security Plus sikrer et acceptabelt sikkerhedsniveau gennem løbende optimering, rapportering og overvågning. Omdrejningspunktet er at din virksomhed benytter de rigtige produkter på den rigtige måde for at sikre og opretholde sikkerheden. Klik her for at høre mere.
 

Test af dine IT-systemer

Hvor sikre er dine IT-systemer? Sammen med Improsec, et af Europas førende IT-sikkerhedshuse, kan vi tilbyde både Ekstern Penetrationstest, Intern Penetrationstest og modenhedsanalyse. Undersøgelserne laves på baggrund af test lavet af Improsecs etiske hackere. Klik her for at høre mere.
 

IT Security Assessment

Du får en IT-sikkerhedsanalyse, der skaber overblik over din nuværende situation. Rapporten fremhæver desuden de indsatsområder, som vil give mest mulig værdi for sikkerheden. Analysen bygger på både vurdering, overblik, prioritering, argumenter og benchmark. Klik her for at høre mere.

 

24. august 2022

Brug for hjælp til bedre IT-sikkerhed?

Vi vil rigtig gerne hjælpe dig med at finde den rigtige sikkerhedsløsning eller bistå med jeres ansøgning til SMV:Digital. Brug vores kontaktformular eller ring til os på 70 122 123.