Nyheder på mail
Sotea kunde?

Spar penge: Skift Exchange Server ud med skyen

Har din virksomhed en Exchange Server? Så har I nu mulighed for at få en løsning i skyen i stedet. Der er mange fordele. Det er mere sikkert, rentabelt og ikke mindst fleksibelt.

I dag ser vi mange virksomheder taget springet og vælge skyen. Det er også en mulighed for dig og din virksomhed. Der er nemt et væld af fordele og ikke mindst nye muligheder, som kan styrke din forretning både økonomisk og på ressourcer.

 

Derfor er post i skyen en god idé

Når I flytter jeres elektroniske post i skyen, betaler I kun for lige netop den plads på serveren, som I rent faktisk bruger. Samtidig er der nemt mulighed for at skalere op og ned, som det passer til jer, hvis virksomheden får brug for flere eller færre IT-services med tiden. Det er altså en løsning, som kan vokse med virksomheden.

Skyen er i høj grad en mere fleksibel løsning, som også er mere omkostningseffektiv end den traditionelle serverløsning. Samtidig tager det kun få minutter at lave ændringerne, når jeres behov vokser.

 

Andre fordele ved cloud

Alle steder og hele tiden
Med en cloudbaseret løsning er du og din virksomhed ikke bundet til én geografisk placering – eller et specifikt arbejdstidspunkt. Du kan tage arbejdet med på farten eller nemt arbejde hjemmefra.

Ingen opdateringer eller opgraderinger
Din cloud er altid opdateret, så I ikke skal bruge hverken tid eller ressourcer på løbende vedligeholdelse.

Mere for pengene
Der er flere besparelser ved at flytte i skyen. Færre udgifter til drift og opgradering – og så splipper I for at betale for serverplads, som I ikke bruger.

Beskyttede data
Med en cloudløsning ligger din virksomheds data godt beskyttet. Det kan både være oversvømmelser eller brand på kontoret, men også hackerangreb eller tyveri.

Smart og hurtigt
I skyen er der ingen ventetid på langsigtede opgraderinger. Skyen kan hurtigt og nemt tilpasses jeres behov lige nu, så I kan fortsætte med en effektiv arbejdsdag.

Skru op og ned på et øjeblik
Skyen kan indrettes præcis til jeres behov – og skaleres, hvis I ønsker flere eller færre IT-services med tiden. Skru op og ned, som det passer jer.

 

Hvis I ikke rykker i skyen…

… så går du og din virksomhed først og fremmest glip af alle de mange fordele ved en cloud-baseret løsning. Det synes vi, ville være alt for ærgerligt. Og derfor anbefaler vi naturligvis, at I springer med over i skyen så hurtigt, som det er muligt.

3 ulemper ved ikke at rykke i skyen:

 1. Ingen store besparelser
  Der er besparelser at hente for de fleste virksomheder hver eneste måned, hvis I skifter jeres Exchange Server ud med skyen. Den gamle løsning kan betyde, at I både betaler for serverplads, som ikke bruges, vedligehold af serveren samt strømforbruget.
   
 2. Mere spildtid i hverdagen
  Exchange-serveren vil fortsat kræve tid og ressourcer til løbende opdatering og opgradering. Det vil kunne løses helt automatisk i skyen.
   
 3. Dårligt udnyttede ressourcer
  Måske er det den vigtigste af ulemperne. For hvad er vigtigere end veludnyttede ressourcer i en virksomhed? Brug jeres tid på de opgaver, som er vigtige for jer og skaber værdi i virksomheden. I stedet for IT-opgaver, som kan løses automatisk i skyen.

 

22. marts 2022

 

Er det tid til at komme i skyen?

Få en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe jer med den bedste løsning for jer.