Nyheder på mail
Sotea kunde?

Lav årshjul for 2023

Med et årshjul har du en plan for din IT. Projekter er planlagt, udgifter forventet og handling struktureret. Er du ved at lave budget for 2023, er et årshjul et must.

Derfor er et årshjul relevant for dit budget

Med et årshjul kan du identificere kommende og planlagte projekter. Omkostningerne til IT er dermed, udover almindelig drift, kendte eller estimeret. Kendskabet hertil er en stor hjælp, når man skal lægge et realistisk budget for kommende omkostninger til IT.

Årshjulet er samtidig en måde at sikre, at de operationelle og ledelsesmæssige forventninger til IT er afstemte og inkorporeret i budgettet.

Er du i tvivl om, hvad der skal med i dit årshjul og 2023-budget? Vi har samlet 3 ting, som du med fordel kan lægge ind.

Se 3 ting, der skal med i dit 2023 budget 

 

Kom godt i gang med dit årshjul

Det er let at finde inspiration til et årshjul online. Mentor IT har også en skabelon, som bruges til at udarbejde årshjul i samarbejde med dig.

Et af de vigtigste succeskriterier for dit årshjul er, at ikke kun én har ansvar eller indsigt heri. Ledelsen skal kende til planen, så omkostninger og projekter er godkendte eller forventede. Ansvarlige for IT skal arbejde kontinuerligt med planen. Og sidst men ikke mindst: Virksomhedens leverandører, som har indflydelse herpå, skal inddrages.

Den præcise rollefordeling afhænger af måden, I har struktureret jeres IT på. Har I outsourcet jeres IT til Mentor IT, kan vi tage stor del i arbejdet med et årshjul.

 

Vores anbefalinger

Har du ikke et årshjul, så få et.

Ved Mentor IT anbefaler vi et årshjul for at sikre planlægning, udvikling og forbedring af IT. Fordelene herved er simpelt: Færre overraskelser, bedre rådgivning og øge fokus på IT-sikkerhed.  

Brug for hjælp til dit årshjul?

Vil du gerne vide mere om årshjul for IT – eller have hjælp – så kontakt os og hør mere.