Nyheder på mail
Sotea kunde?

Nysgerrig og ansvarsfuld IT-Konsulent til Mentor IT - Skovlunde

Er du drevet af IT teknisk problemløsning og motiveres du af at yde god service til vores loyale kunder, at være en del af et kompetent og dedikeret team af kolleger samt arbejde med en bred pallette at IT-opgaver?

Dine løsninger skaber værdi for vores kunder

Som IT-konsulent er du en del af vores Customer Care team, et stærkt konsulentteam på 80 kollegaer som sidder fordelt på lokationer i Esbjerg, København, Skovlunde, Kolding, Silkeborg og Aarhus. Opgaverne spænder bredt, og det er derfor vigtigt, at du brænder for god kundehåndtering og formår at finde de rette løsninger, der giver værdi for kunden.

Du kan enten blive primær konsulent for forskellige kunder, hvor du bruger det meste af din tid onsite eller remote med ad-hoc opgaver i varierende størrelse og omfang. Eller du kan blive konsulent, hvor du primært befinder dig på kontoret og arbejder med indkommende sager i sagsstyringssystemet og som support til dine kolleger ved mere komplekse problemstillinger.

 

Dine primære arbejdsopgaver ser således ud:

  • Kundespecifik fejlsøgning, problemløsning og udbedring
  • Løbende identificere optimeringsopgaver hos vores kunder
  • Planlægge og prioritere ad-hoc opgaver som kan spænde fra fejlfinding til optimering i forhold til servere, netværk og mail
  • At være primær konsulent remote eller onsite ved nogle af vores kunder.

 

Din faglige og personlige profil

Vi forestiller os, at du har mindst 3-4 års erfaring fra en lignende stilling og har gennemført en relevant IT-uddannelse. Du har dybdegående viden om Citrix, Intune, Netværk, SQL, samt generel server viden.

Som person:

  • Har du et positivt mindset og gode kommunikationsevner
  • Kan du håndtere og have overblik over mange opgaver og formår at levere gode resultater – også når der er en skarp deadline
  • Bidrager du med ny viden, du er handlings- og løsningsorienteret og tager ansvar for dine opgaver
  • Stiller du relevante spørgsmål, sætter dig ind i og får løst kundens problem samtidig med, at du undervejs sikrer kunden en god oplevelse
  • Har du en struktureret tilgang til dine opgaver og er kvalitetsbevidst i din leverance.

 

Vi tilbyder

Du bliver en del af en spændende virksomhed med gode kollegaer, som værdsætter fællesskabet og som gerne lærer fra sig. Vi har en uformel og humoristisk omgangstone, med plads til sjov og inspiration. Mentor IT er i vækst, arbejdsforholdene fleksible, og du vil blive tilknyttet vores kontor i Skovlunde.

 

Alt det praktiske

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Talent Acquisition Specialist Mette Bay Andersen på mobil 20479050.

Vi afholder løbende samtaler og afslutter rekrutteringsprocessen, når den rette kandidat er fundet.

Der indhentes straffeattest forud for ansættelse.

 

Lokation: Skovlunde

Ansøgningsfrist: 30. november 2023

Søg stillingen