Nyheder på mail
Sotea kunde?

Nysgerrige og ansvarsfulde systemkonsulenter søges til Esbjerg

Er du drevet af teknisk problemløsning og motiveres du af service, samarbejde og spændende opgaver? Kan du tænke dig at blive en del af et dedikeret team i stærk vækst? Så er det dig, vi søger, til stillingen som systemkonsulent.

Om jobbet
Som systemkonsulent er du en del Customer Care-teamet, et stærk konsulentteam på 40 kollegaer som sidder fordelt på lokationer i Esbjerg, København, Kolding eller Aarhus. Opgaverne spænder bredt og det er derfor vigtigt, at du brænder for god kundehåndtering og formår at finde de rette løsninger, der giver værdi for kunden. Du kan enten blive primær systemkonsulent for forskellige kunder, hvor du bruger det meste af din tid Onsite eller remote med ad-hoc opgaver i varierende størrelse og omfang - eller systemkonsulent, hvor du primært befinder dig på kontoret og arbejder indkommende sager i sagsstyrringssystemet og som support til dine kolleger ved mere komplekse problemstillinger.

Nogle af dine primære arbejdsopgaver kunne være:

  • Kundespecifik fejlsøgning, problemløsning og udbedring.
  • Løbende identificere optimeringsopgaver hos vores kunder.
  • Planlægge og prioritere ad-hoc opgaver som kan spænde fra alt som fejlfinding og optimering i forhold til servere, netværk og mail.Om dig
Vi forestiller os, at du har mindst 3-4 års erfaring fra lignende stilling, og har gennemført en relevant IT-uddannelse. Du kan navigere i Windows server, herunder performance fejlsøgning på RDS-miljøer. Gerne god erfaring med Microsoft, Office365, Microsoft Intune og Citrix. Har du erfaring med forskellige netværk er det en fordel.

Som person:

  • har du et positivt mindset og gode kommunikationsevner.
  • kan du håndtere mange bolde i luften og formår at levere gode resultater, selv om der kan være en skarp deadline.
  • bidrager med ny viden og brænder for den gode kunde IT-oplevelse og den fremragende service.
  • er du handlings- og løsningsorienteret, tager ansvar for dine opgaver, stiller spørgsmål og sætter dig ind i og får løst kundens udfordringer.
  • du er god til at arbejde struktureret og har sans for kvalitet.Vi tilbyder
Du bliver en del af en spændende virksomhed med gode kollegaer, som værdsætter fællesskabet og som gerne lærer fra sig. Vi har en uformel og humoristisk omgangstone, med plads til sjov og inspiration. Mentor IT er i vækst, arbejdsforholdene fleksible og du vil blive tilknyttet vores kontor i Esbjerg.
 

Er du vores nye kollega?
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Talent Acquisition Researcher Rikke Frølund-Bastrup via T 23488677. Vi afholder løbende samtaler og afslutter rekrutteringsprocessen, når den rette kandidat er fundet. Der indhentes straffeattest forud for ansættelse.

Søg stillingen

Mentor IT leverer IT-outsourcing, infrastruktur, IT-sikkerhed og cloudbaserede løsninger, altid med afsæt i den gode IT-oplevelse. Det er ambitionen at levere Danmarks bedste IT-oplevelse.

Læs mere om os

Itm8 er en førende dansk leverandør af IT-services til den private og offentlige sektor. Vi er repræsenteret på en række lokationer i Danmark, Sverige, Filippinerne og Tjekkiet. Koncernen har en stærk markedsposition i Danmark inden for fem forretningsområder; Cloud Services/IT Operations, Digital Transformation, Application Services, ERP og Cyber Security. Ligeledes beskæftiger koncernen mere end 1.700 medarbejdere med aktiviteter i 12 individuelle og unikke virksomheder, der alle fokuserer på samarbejde, innovation, udvikling og værdiskabelse på tværs af porteføljen. De 12 virksomheder er IT Relation, Mentor IT, Sotea, Progressive, Me’ning, Cloud Teams, Copenhagen Software, Miracle42, Emineo, Improsec, Cenvation and AddPro.