Nyheder på mail
Sotea kunde?

Service Operation Manager søges

Brænder du for it-drift og har et mindset der gør du altid tænker, ”hvordan kan vi gøre det her nemmere, smartere, bedre” og ønsker du at blive en del af et stærkt team med store ambitioner i en virksomhed hvor it er kerneforretningen?
Om du søger en stilling som manager eller specialist er ikke afgørende da vi kan imødese begge muligheder i vores Service Operation team.

Som Service Operations Manager er du ansvarlig for en række af vores core services indenfor bl.a. serverdrift, netværksdrift og sikkerhed, samt støttesystemer til f.eks. monitorering af antivirus, backup services, logning og management.
Sammen med teamet, bestående af to dygtige specialister, er du udførende på både planlagte og ikke-planlagte driftsopgaver og tager ansvar for, at vi hele tiden forbedrer, optimerer og effektiviserer vores systemer og arbejdsprocesser indenfor it-drift.

I dagligdagen vil du have en stor kontaktflade ud mod de øvrige afdelinger i vores leverance, som håndterer datacenter drift, kundesupport og kundevendt konsulent- og projektarbejde.

Dine opgaver omfatter blandt andet at:

  • Håndtere opgaver indenfor vedligehold, test og drift så vi sikrer teknikken altid er i orden
  • Håndtere incidents, fejlfinding og udbedring, samt understøttelse af Core Services
  • Optimere og beskrive arbejdsgange samt udarbejde teknisk dokumentation
  • Gennemføre sikkerhedstiltag, herunder sikkerhedsopdateringer af servere og netværk
  • Være systemejer på en række systemer i vores Core Service
  • Identificere og evt. gennemføre automatiseringsmuligheder


Vi tilbyder
Du bliver en del af en spændende virksomhed med gode kollegaer, som værdsætter fællesskabet og som gerne lærer fra sig. Vi har en uformel og humoristisk omgangstone, med plads til sjov og inspiration. Mentor IT er i vækst, arbejdsforholdene fleksible og du vil blive tilknyttet vores kontor i Esbjerg, Kolding, Viby eller Skovlunde.

Hvad gør dig til et godt match?
Vi forestiller os, at du har en relevant it-uddannelse og flere års erfaring med drift af diverse it-services i en It-driftsafdeling, gerne med en solid viden omkring core netværk, Windows servere, backup og overvågning. Du har kendskab til ITIL, kan udfærdige SOP`er og arbejdsinstruktioner, og du kan begå dig på dansk og engelsk i skrift og tale. Det vil være en fordel, hvis du har erfaring med:

  • Windows servere, Spectrum Protect og Veeam produkter, FortiNet, Juniper, Ruckus & Ubiquiti netværk, PRTG, Log Management/SIEM løsning, RMM løsninger, Office 365, automatiseringer samt Powershell .
  • At kan se nye muligheder i nye services eller tilpasse allerede eksisterende, som matcher kunder og forretningen bedst muligt.

 

Er du vores nye kollega?
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Chief Operating Officer, Allan Brunbakke +45 2555 5965, ab@mentor-it.dk. Vi inviterer løbende kandidater til samtale, så søg stillingen hurtigst muligt. Der indhentes straffeattest forud for ansættelse.
#LI-Rifba

Mentor IT leverer IT-outsourcing, infrastruktur og cloudbaserede løsninger, altid med afsæt i den gode IT-oplevelse. Det er ambitionen at levere Danmarks bedste IT-oplevelse. 

Læs mere omkring os på vores hjemmeside: www.mentor-it.dk

Mentor IT er en del af itm8.
itm8 er en førende dansk leverandør af IT-services til den private og offentlige sektor. Vi er repræsenteret på en række lokationer i Danmark, Sverige, Filippinerne og Tjekkiet. Koncernen har en stærk markedsposition i Danmark inden for fem forretningsområder; Cloud Services/IT Operations, Digital Transformation, Application Services, ERP og Cyber Security. Ligeledes beskæftiger koncernen mere end 1.700 medarbejdere med aktiviteter i 12 individuelle og unikke virksomheder, der alle fokuserer på samarbejde, innovation, udvikling og værdiskabelse på tværs af porteføljen. De 12 virksomheder er IT Relation, Mentor IT, Sotea, Progressive, Me’ning, Cloud Teams, Copenhagen Software, Miracle42, Emineo, Improsec, Cenvation og AddPro.

Søg stillingen