Nyheder på mail
Sotea kunde?

Netværkskonsulent - Consulting & Projects søges

Synes du, at netværket er kernen i enhver virksomhed, og drives du af at finde den bedste IT-løsning, sammen med kunden? Motiveres du af at være i et team, hvor videndeling er en essentiel faktor for succes? Så er det måske dig vi søger!

Mentor IT vækster, derfor søger de en netværkskonsulent, der kan bidrage til Consulting & Projekts fortsatte udvikling.

Om jobbet

Som netværkskonsulent kommer du til arbejde med spændende opgaver og projekter, hvor du har en høj grad af frihed, og selv er med til at planlægge opgaverne sammen med kunden.

Dine primære opgaver er at udføre teknisk presale, identificere behov og designe robuste og fremtidssikre løsninger, der sikrer kundernes krav indenfor LAN, WAN og trådløst netværk.

Derudover gennemfører projekt- og konsulentopgaver for selskabets kunder. Du har en rådgivende rolle ift. kunder for at de løbende udvikles og får tilbudt relevante optimeringer.

Arbejdsstedet er fra et af Mentor IT´s lokationer i Skovlunde, Esbjerg, Viby eller Kolding – der er fuld fleksibilitet i forhold til hjemmearbejde og Work-Life-Balance.

Arbejdsopgaverne vil typisk være:

  • Designe og præsentere kundespecifikke og værdiskabende Netværksløsninger
  • Etableringsprojekter for nye outsourcing kunder
  • Infrastrukturprojekter og -opgaver hos eksisterende kunder
  • Analyser og designe løsninger
  • Presale, både selvstændigt og i samarbejde med salg
  • Rådgivning af kunder om tekniske løsninger
  • At være backup for øvrige teams

Faglig sparring vægtes højt og derfor skal du, som ny medarbejder hos Mentor IT, motiveres af faglig sparring, så I sammen finder den rigtige og mest enkle løsning for kunden.

Du kommer til at indgå i et team med dygtige kolleger, hvor I samarbejder og bidrager til hinandens faglige udvikling samt har fokus på høj kundetilfredshed.

Om dig

Du har en IT-uddannelse gerne som datatekniker. Vi ser gerne, at du har min. 3 års erfaring fra tilsvarende konsulentrolle, hvor du har arbejdet med Netværk og Sikkerhed på netværk, og er bekendt med begreber som dynamisk routning, NAT, Layer7 firewalling, ACL, IPSEC, samt trådløse teknologier.

Det er en fordel, hvis du har relevante certificeringer, ex. Juniper, Fortinet eller Ruckus ellers er der mulighed for at få det hos Mentor IT.

Som person er du moden med et godt kommercielt mindset, hvor du evner at gå til ”tavlen” og skitsere løsninger – og du er vant til at tale med kunder og er god til at gøre det tekniske forståeligt for kunden.

Du er teknisk nysgerrig, villig til at dygtiggøre dig – og er ikke være bange for at tage ansvar for løsning af nye opgaver. Endelig brænder du for den gode kunde IT-oplevelse.

Mentor IT kan tilbyde

Du bliver en del af en spændende virksomhed, hvor der er fart over feltet, masser af spændende og varierede opgaver og plads til socialt samvær.

Mentor IT har gode muligheder for faglig og personlig udvikling.

Du tilbydes en fuldtidsstilling med en lønpakke, som svarer til kravene til stillingen, desuden får du PC, bredbånd og mobiltelefon stillet til rådighed, samt pension og sundshedsforsikring.

Om Mentor IT

Mentor IT leverer IT-outsourcing, infrastruktur og cloudbaserede løsninger, altid med afsæt i den gode IT-oplevelse. Det er ambitionen at levere Danmarks bedste IT-oplevelse. 

Send din ansøgning samt CV til PRO&CO via knappen "Søg stillingen". Ansøgningerne behandles løbende.

Såfremt du ønsker at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte
Kristine Axelsen
kba@proogco.dk
Tlf.: 96603201
Tlf.: 60474781

Ansøgningsfrist:
Hurtigst muligt

Søg stillingen