Nyheder på mail
Sotea kunde?

IT-konsulent - Consulting & Projects søges

Er du ambitiøs inden for dit felt, og motiveres du af at være i et team, hvor videndeling er en essentiel faktor for succes? Så er det måske dig, vi søger!

Mentor IT vækster, derfor søger de en IT-konsulent, der kan bidrage til Consulting & Projects fortsatte udvikling.

Om jobbet

Som IT-konsulent kommer du til arbejde med spændende opgaver og projekter, hvor du har en høj grad af frihed, og selv er med til at planlægge opgaverne sammen med kunden.

Der er tale om konsulentopgaver med IT-infrastruktur såsom migrering, fejlretning, implementering af nye løsninger og løbende tilpasning samt gennemføre projektopgaver for selskabets kunder. Derudover har du en rådgivende rolle ift. kunder for at de løbende udvikles og får tilbudt relevante optimeringer.

Arbejdsopgaverne vil typisk være:

  • etableringsprojekter for nye outsourcing kunder (onboarding)
  • infrastrukturprojekter og -opgaver hos eksisterende kunder
  • analysere løsninger (gennemgang af netværk, servermiljø, 365 m.m.)
  • identifikation af mersalgsmuligheder ved kunder
  • rådgivning af kunder om tekniske løsninger
  • at være backup for øvrige teams

Faglig sparring vægtes højt, og derfor skal du, som ny medarbejder hos Mentor IT, motiveres af faglig sparring, så I sammen finder den rigtige og mest enkle løsning for kunden.

Du kommer til at indgå i et team med dygtige kolleger, hvor I samarbejder og bidrager til hinandens faglige udvikling samt har fokus på høj kundetilfredshed.

Arbejdsstedet er på et af Mentor IT´s kontorer i Esbjerg, Kolding, Viby J, Silkeborg og Skovlunde - der er fuld fleksibilitet i forhold til hjemmearbejde og Work-Life-Balance.

Om dig

Du har en IT-uddannelse gerne som datatekniker, datamatiker eller lignende. Vi ser gerne, at du har nogle års erfaring fra tilsvarende konsulentrolle, hvor du har arbejdet med primært Microsoft infrastruktur og også gerne Linux med fokus på netværk og sikkerhed.

Du er teknisk nysgerrig, villig til at dygtiggøre dig – og er ikke være bange for at tage ansvar for løsning af nye opgaver. Endelig brænder du for den gode kunde IT-oplevelse.

Mentor IT kan tilbyde

Du bliver en del af en spændende virksomhed, hvor der er fart over feltet, masser af spændende og varierede opgaver og plads til socialt samvær.

Mentor IT har gode muligheder for faglig og personlig udvikling.

Du tilbydes en fuldtidsstilling med en lønpakke, som svarer til kravene til stillingen, desuden får du PC, bredbånd og mobiltelefon stillet til rådighed, samt pension og sundshedsforsikring.

Der tilbydes fleksible arbejdsforhold, med gode muligheder for hjemmearbejde.

Om Mentor IT

Mentor IT leverer IT-outsourcing, infrastruktur og cloudbaserede løsninger, altid med afsæt i den gode IT-oplevelse. Det er ambitionen at levere Danmarks bedste IT-oplevelse. 

Send din ansøgning samt CV til PRO&CO via knappen "Søg stillingen". Ansøgningerne behandles løbende.

Såfremt du ønsker at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte

Kristine Axelsen
kba@proogco.dk

Tlf.: 96603201
Tlf.: 60474781


Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Søg stillingen