Nyheder på mail
Sotea kunde?

Test jeres phishing-forsvar

Alle kan blive udsat for phishing. Undgå at dine medarbejdere går i fælden og bliver ofre for phishing-angreb. Test din organisation med simulerede tests.

Hvorfor er det vigtigt at teste risikoen for phishing-angreb?

  • Testene giver et realistisk billede af virksomhedens sikkerhedsniveau.
  • Phishing er en af de hyppigste online angrebstyper og koster virksomheder mange penge hvert år.
  • Hvis du ikke ved, hvor I er særlig sårbare, er det svært at lave en målrettet indsats. 
     

Phishing er den angrebstype, allerflest udsættes for. Her forsøger IT-kriminelle at franarre personoplysninger, hvilket kan have store økonomiske konsekvenser. Sådanne forsøg ses typisk i form af en e-mail tilsendt fra en person eller organisation, du har tillid til. Denne mail opfordrer til en bestemt handling såsom et klik på et link, der endeligt giver svindlerne adgang til jeres system.

Det er altafgørende, at dine medarbejdere har de rigtige værktøjer til at sikre virksomhedens sikkerhed. Med phishing-test styrkes medarbejdernes evne til at håndtere samt være opmærksomme på phishing-mails og links.

Læs mere om phishing og dets konsekvenser

 

”Ifølge CyberPilot klikker hele 26% på uhensigtsmæssige links fra phishing-mails, mens 8% afgiver data”

 

Find ud af, hvor mange i din virksomhed, der ville gå i fælden

Ved test af phishing får du et klart billede af, hvordan jeres sikkerhedsniveau ser ud. Se hvor de fleste fejl bliver begået, om I ligger jer op ad gennemsnittet eller har et højere eller lavere sikkerhedsniveau. Med et klart billede heraf, kan du lettere lave en fokuseret indsats og klæde dine medarbejdere bedst muligt på.

 

Følg testens resultater via portal

Efter testens påbegyndelse tilbyder vi adgang til en portal med komplet oversigt over testens udvikling og endelige resultat. Dette betyder, at du let kan følge med og få indsigt i hvor mange af dine medarbejdere, der åbner, klikker og indsender data.

Sådan fungerer en phishing-kampagne i praksis

Trin 1

I samarbejde med en sikkerhedsekspert udvælges en phishing-mail, hvor der tages højde for sværhedsgrader og kategorier. Dermed vælges netop den mail, der passer bedst til din organisation.  

Trin 2

Den udvalgte phishing-mail sendes til dine medarbejdere.

Trin 3

Via en platform kan du følge testens udvikling og danne overblik over dens resultater.

Trin 4

Efter kampagnens gennemførelse udarbejdes en evaluering, og du får feedback på testens resultat. Udbyttet fra testen kan udover et virkelighedsbillede også bidrage til, hvordan I helt konkret kan optimere sikkerheden.

Trin 5

Den næste kampagne planlægges for at fremme jeres phishing-forsvar yderligere og teste brugernes erfaringer fra sidst. 

Book gratis demo og hør mere

Se hvordan vores phishingsimulationer kan hjælpe dig og dine medarbejdere på vej til at optimere jeres organisations sikkerhed og undgå phishing-angreb.