Nyheder på mail
Sotea kunde?

PC-sikkerhed. Helt enkelt

- ​Sørg for at brugernes vigtigste arbejdsredskab er sikret tilstrækkeligt og ikke udgøre en reel sårbarhed for virksomheden. Tilføj PC-sikkerhed. Helt enkelt.

Få PC-sikkerhed hos Mentor IT

PC-sikkerhed består af tre essentielle sikkerhedsløsninger, som skal sikre brugernes PC’er mod udefrakommende trusler.

  • Antivirus
  • Secure DNS
  • Patch Management

Antivirus beskytter slutbrugerens operativsystem mod virus og nedbryder eventuel virus. Inficeres en enhed med en virus, antivirus softwaren ikke selv kan fjerne, rapporteres dette.

Secure DNS er et system til beskyttelse af internettrafik, som:

  • Opdager avanceret malware i virksomhedens netværk
  • Blokerer for ondsindet webindhold
  • Forhindrer lækage af data, hvis netværket er inficeret
  • Kan blokere for brugernes adgang til specifikke Internetdomæner (fx Facebook)
  • Kan anvendes til at spore inficerede enheder  

Patch Management sikrer løbende opdatering af operativsystemer samt standard tredjepartsprogrammer. Typisk findes de største kilder til sikkerhedsproblemer på PC’er i de sårbarheder, der er i operativsystemet samt udbredte standardprogrammer. Løbende opdatering er derfor afgørende for sikkerheden.

 

Derfor skal du prioritere PC-sikkerhed


Medarbejdernes PC er en direkte adgang til den infrastruktur, som driver din forretning og de data, som er essentielle for den. Opnås uønsket adgang kan det have store konsekvenser både praktisk og økonomisk.

PC-sikkerhed er et simpelt, men grundlæggende sikkerhedlag, der let kan rulles ud til samtlige brugere og som øger sikkerheden mærkbart.

Spørgsmål, du måske har om PC sikkerhed

Hvad er PC-Sikkerhed?

PC-sikkerhed hos Mentor IT består af tre sikkerhedsløsninger. Antivius, Secure DNS og Patch Management. Antivius nedbryder eventuel virus. Secure DNS opdager og blokerer avanceret malware. Patch Management opdaterer løbende operativsystemer og finder de største kilder til sikkerhedsproblemer på PC’er. 

Hvorfor er PC-sikkerhed vigtigt?

Ved at sikre medarbejderes PC’er beskytter du adgangen til din virksomheds infrastruktur. Får IT-kriminelle adgang til den, kan det have store konsekvenser både økonomisk og praktisk. Din virksomheds infrastruktur indeholder al jeres data samt økonomiske oplysninger, som IT-kriminelle kan stjæle eller udnytte, hvis de får adgang til den.   

Er det nemt at få PC-sikkerhed?

Det er ganske enkelt at få PC-sikkerhed. Det er et simpelt men effektivt sikkerhedslag, som kan rulles ud til samtlige medarbejdere. Dette øger jeres sikkerhed i virksomheden markant.

3, 2, 1 - sæt i gang

Vil du gerne vide mere? Kontakt os og hør mere om PC-sikkerhed.