Nyheder på mail
Sotea kunde?

MIT Password

Reset dit password på et splitsekund. Med MIT Password kan du hurtigt og nemt får tilsendt et nyt password og hurtigt komme videre, i stedet for at være afhængig af andres hjælp. Det eneste det kræver er, at dit mobilnummer er tilknyttet din bruger.

Til dig, der allerede har forebyggende vedligehold

MIT Password er en service, du kan få, hvis du er kunde hos os og allerede abonnerer på vores serviceydelse ”forebyggende vedligehold”. 

 

Sådan fungerer det

Kun 5 enkle steps skal der til - og så har du et nyt password. Du starter med at tilgå en bestemt URL - herfra indtaster du din e-mailadresse og anmoder om nyt password. Op til to minutter senere modtager du en SMS med et link til dit nye password. Ved at klikke på linket generes et nyt password, som sendes til din mobiltelefon senest to minutter senere. Og vupti - så har du et nyt password.

Spørgsmål, du måske har om tofaktorgodkendelse

Hvad er en tofaktorgodkendelse?
Tofaktorgodkendelse er verificering af login. Altså godkendelse af, at vedkommende, der forsøger at logge ind, også er ham/hende, som login tilhører. Og ikke en IT-kriminel for eksempel. Tofaktorgodkendelse er et vigtigt sikkerhedslag, idet loginoplysninger let kan franarres eller opnås, hvorimod godkendelse heraf er langt sværre, fordi det kræver vedkommendes mobiltelefon. 
Hvordan fungerer tofaktorgodkendelse?

Du logger ind, som du plejer. Inden systemet giver dig adgang, skal du dog verificere login – det vil sige – godkende, at login faktisk udføres af dig. Dette sker ved, at du via SMS, opkald eller app godkender login. Det tager få sekunder ekstra, men øger tilgengæld sikkerheden gevaldigt.

Hvorfor er tofaktorgodkendelse mere sikkert?

Tofaktorgodkendelse er mere sikkert, fordi det gør det sværere at hacke sig ind i dit system. IT-kriminelle skal ikke kun have fat i dit brugernavn og password. De skal også have fat i din telefon, samt din kode til at logge ind på din telefon. 

Hvorfor skal du bruge tofaktorgodkendelse?

Tofaktorgodkendelse forbedrer sikkerheden væsentligt og skærper adgangen til din virksomheds data. Hvis dine medarbejdere eller kollegaer franarres deres loginoplysninger, eller hvis IT-kriminelle opnår utilsigtet adgang hertil, sikrer tofaktorgodkendelse, at et login ikke kan gennemføres uden verificering.

Hør mere om MIT Password