Nyheder på mail
Sotea kunde?

Cloud Connect

Cloud Connect er et backupprodukt fra Veeam, der giver dig mulighed for backup eller backup af din backup i et sekundært system. Det er et af de bedste backupprodukter på markedet og vigtigst af alt: Det øger din sikkerhed gevaldigt.

Vælg backup eller backup af backup

Med Cloud Connect får to backup produkter I ét. Det er blot op til dig, hvilket et af dem, der er mest relevant for din virksomhed.

Har du brug for en sikker backupløsning er det en Cloud Connect Agent til enten server eller workstation, du skal have. Den ene sørger for backup af givne servere, den anden tager backup af dit skrivebord - og de ting, du måske glemmer at gemme på serveren.

 

Backup af backup

Har du allerede en backup løsning (Veeam) og ønsker at øge sikkerheden ekstra, kan du vælge backup to the cloud, som er backup af din backup. Denne sikkerhedsforanstaltning er særlig brugbar, hvis dit primære IT-system inficeres - og hermed også din backup. 

Med backup af backup flyttes en kopi af din backup uden for dit primære IT-system, hver gang der
tages backup. Du undgår dermed datatab ved inficering, kryptering og sletning, fordi du altid har
en sikker, krypteret backup af backuppen.

Spørgsmål, du måske har om backup af Cloud Connect

Hvad betyder Cloud Connect?

Cloud Connect er en god backup-løsning til server eller Workstation. Med Cloud Connect får du to produkter i et, det er op til dig selv at vælge, hvad der er mest relevant for din virksomhed. Ved at have en backup af jeres Workstations, risikere i ikke at miste de data som ikke er blevet gemt på serveren.

Hvordan virker backup af Cloud Connect?

Med backup af Could Connect gemmes en krypteret kopi (backup) af eksempelvis din server, på et eller flere af vores datacentre, som en ekstra sikkerheds foranstaltning. På den måde er der altid en backup af din data, som kan være med til, at I undgår nedetid, i tilfælde af IT-systemet inficeres eller en vigtig fil slettes.

Hvad er backup af en backup?

Hvis du allerede har en backup løsning (Veeam), kan du som en ekstra sikkerhed benytte en backup af din backup. Denne sikkerhedskonstellation er ekstra nyttig, hvis dit IT-system komprimeres og hermed også din backup. Med denne konstellation flyttes en kopi af din backup væk, så du undgår tab, da du altid har en sikker krypteret backup af backuppen.

Hør mere om Cloud Connect