Nyheder på mail
Sotea kunde?

Eget vCloud-miljø og kompetent support

Softwareudvikler til luftfart
Kunden i denne case ønskede at erstatte deres fysiske server med en virtuel. Det så tidligere ikke ud til at være muligt grundet ringe erfaring med virtualisering af et bestemt program, men en test af Mentor ITs platform ændrede dog dette.

Den danske softwareudviklingsvirksomhed, som denne case tager udgangspunkt i, leverer software til rapportering, kvalitetssikring og dokumentstyring til luftfart. I arbejdet med at bistå cirka 70 % af de danske selskaber skal de altså leve op til meget høje kravspecifikationer.

Størstedelen af deres servere har været placeret i Mentor ITs vCloud miljø med undtagelse af én fysisk, som var dedikeret til generering af manualer:

Det er et meget specielt program, der generer manualer med afsæt i lovreferencer og anden databasesøgning, hvilket jeg ikke har kunne få til at virke på virtuelle computere. Jeg havde derfor specialbygget en fysisk server til formålet, udtaler en virksomhedens direktør, som har ansvaret for samarbejdet med Mentor IT.

Da kunden i denne case stod over for forbedringer af den fysiske server, bad de Mentor IT om en virtuel løsning midlertidigt. Kunden blev tilbudt at teste platformen først, og det skulle vise sig at blive afgørende:

Selvom vores øvrige servere lå på platformen, har jeg ikke tidligere testet performancen. Jeg tog en manual, der normalt tager 1 minut og 45 sekunder, og da jeg kørte den ved Mentor IT, tog det kun 1 minut og 15 sekunder. Mentor ITs server var altså cirka 20 % hurtigere, fortæller kunden og fortsætter:

- Jeg var meget overrasket over, hvor hurtig den var, da det er sammenlignet med en fysisk dedikeret server. Jeg har tidligere prøvet andre udbydere, og her tog generering af en manual op imod 5 minutter.

Nyt hardware hver 18. måned

Hos Mentor IT investerer vi i nyt hardware til vores datacentre hver 18. måned udover de løbende investeringer, der finder sted, og dette var et selling point for den pågældende kunde: 

- Det betyder, at jeg har vished om, at ”hjertet” kan blive ved med at følge med. Her ved jeg, at selvom jeg putter mere på serverne, så betyder det ikke, at mit miljø bare står og dør. Den performance jeg har nu, er ikke ringere om fem år, tværtimod, udtaler kunden i en udtalelse til denne case. 

 

Kompetente mennesker, klar til at hjælpe
Hos kunden, som denne case omhandler, har man en række forskellige produktionssystemer. Man har valgt at få et af de mest kritiske placeret i Mentor ITs vCloud-miljø blandt andet på grund af den support, de kan få:

- Vi er rigtig glade for supporten hos Mentor IT - der sidder nogle meget kompetente mennesker, som altid er klar til at hjælpe, lyder det rosende fra IT-chefen, som afslutter med en anbefaling:

- Vi er ovenud tilfredse med Mentor IT. Der er god service; oplever vi noget, bliver der taget hånd om det. De er gode til at vende tilbage og komme med konstruktiv support. Det er ikke bare en sludder for en sladder. Det er supergodt, og så er det stabilt, meget stabilt. Vi oplever kun meget god performance.