Nyheder på mail
Sotea kunde?

Hostede servere og ny IT-infrastruktur

Installatør i el-branchen
Mange danske virksomheder opererer med en IT-infrastruktur, som ikke er klædt på til fremtiden. Det er et spørgsmål om tid, før man bliver indhentet af den tekniske gæld. Her står Mentor IT klar til at hjælpe.

I denne case stod en dansk installatør i el-branchen over for en større fornyelse af deres IT-løsning. Kunden ønskede en leverandør og IT-løsning, som passede til fremtidens moderne arbejdsplads med IT:

Det var let at vælge! Løsningen og prisen er rigtig, og vi kender flere, der er meget tilfredse med løsningerne fra Mentor IT. Vi er rigtig glade for den gode løsning, og den gode support, udtaler underdirektøren i virksomheden.

 

Mere kerneforretning og mindre IT

I 2014 valgte kunden at gennemgå og modernisere forretningen og sikre, at virksomhedens processer fulgte med fremtiden. Det var blandt andet – og helt konkret - ønsket om elektroniske køresedler, der fik denne ledelse til at genoverveje den daværende serverløsning.

Kunden havde på daværende tidspunkt en lokal serverløsning. Med dette setup var de som vækstende virksomhed ikke klædt på til at klare nye elektroniske processer, som var på vej. Samtidig havde virksomhedens medarbejdere oplevelsen af en serverløsning, der blev mere ustabil for hver dag, der gik.

Motivationen for at afsøge nye muligheder og IT-leverandører på markedet var i denne case behovet for, at medarbejdere og ledelse skulle bruge mere tid på kerneforretningen frem for bekymringer om IT.

- Prisen er rigtig, løsningen er rigtig og supporten er rigtig god. Vi kan bruge vores tid på vores kerneforretning i stedet for at bekymre os om IT, lyder det i en udtalelse fra virksomhedens ledelse.

Et skræddersyet IT-setup
Hos denne kunde startede samarbejdet med en grundig analyse og gennemgang af IT-behovet for den pågældende virksomhed som fundament for kommende forbedringer. 

Mentor IT afdækkede i fællesskab med kunden ønsker og krav til fremtidige processer og IT-løsning for at skabe et skræddersyet setup. 

 

En løsning der kan mærkes fra dag ét
Kunden havde behov for en stabil IT-leverandør, som kunne levere hurtige og sikre løsninger med forståelse for virksomhedens forretningsmodel.

Løsningen i denne case blev hostede servere, der allerede fra dag ét kunne mærkes på de daglige rutiner. Denne kunde fik en terminalserver, der øgede hastigheden væsentligt, og dermed gjorde arbejdsgangene betydelige lettere.

Denne case i el-branchen er et af mange eksempler på, at en god dialog og tæt relation gør en kæmpe forskel for samarbejdet mellem kunde og IT-leverandør. Det sparer både tid og penge.