Nyheder på mail
Sotea kunde?

Dansk cloud og høj performance

Digitalt bureau
I denne case møder vi en kunde, der sender millioner af e-mails hver måned. God performance og placering af data er derfor afgørende - ikke kun for dem, men også deres kunder. Derfor valgte de Mentor IT som hostingpartner til deres e-mail setup. 

Hvis man ligesom det digitale bureau, der er kunden i denne case, og som lever af at skabe relationer, er det vigtigt at kunne leve op til de forventninger kunderne – og ikke mindst kundernes kunder stiller. Da de skulle have en cloudbaseret løsning til deres e-mail setup var to ting derfor afgørende: Performancen skulle være god og clouden dansk.

- Vi har en række gode europæiske og amerikanske samarbejdspartnere, som vi bruger til de kundeløsninger, vi leverer. Vi har især gennem det sidste år oplevet et stigende fokus på datasikkerhed, og herunder også hvor data er placeret. Da vi besluttede at etablere vores eget set-up til udsendelse af e-mails, var det derfor afgørende for os at vælge en dansk cloud leverandør, udtaler en bureauets udviklingschef.

I jagten på den perfekte løsning var der flere danske kandidater i spil, men det blev Mentor IT, de valgte:

- Mentor IT gav os en fornuftig pris og en løsning, der gav mening for os. I udvælgelsesprocessen var vi nede og se deres kontorer og datacenter, og det så alt sammen meget professionelt ud. Vi gik derfra med et rigtig godt indtryk af dem.

Performance er afgørende
Bureauet, der er omdrejningspunkt for denne case, har kunder, der tæller nogle af landets største og mest krævende virksomheder. De sender flere millioner e-mails om måneden, og typisk i større puljer, hvorfor performance er altafgørende:

- Mange af de mails, vi sender afsted i større puljer, skal være ude inden for en halv eller hel time, så det er vigtigt, at tingene virker, og at vi leverer inden for kort tid, fortæller udviklingschefen i en udtalelse til denne case og fremhæver:

- Det performer lige, som vi kan ønske os. Vi oplever meget stabil drift, hvilket vi kun kan være tilfredse med.