Nyheder på mail
Sotea kunde?

Rack Hosting

Lej et rackskab i vores datacentre og giv dit IT-udstyr en 5-stjernet oplevelse. Fra kun 2.700,-/md.

Rack hosting til dit IT-udstyr

Med rack hosting slipper du for selv at skulle diske op med de fornødne rammer til dit IT-udstyr. Du får mulighed for at flytte ind i et topsikret serverrum med alle de praktiske og sikkerhedsmæssige foranstaltninger, der er nødvendige for din drift. 

Redundant UPS, generator, redundante fiberlinjer, døgnovervågning, adgangskontrol, redundant køl, argonite brandslukning og meget mere, som du, udover at slippe for at investere i, også slipper for at vedligeholde.

Et sikkert og overvåget valg

Når du placerer et eller flere rackskabe i Mentor ITs datacentre, får du samme favorable sikkerheds-foranstaltninger, som dem vi selv trækker på.

Vores kameraer holder øje 24/7, der er adgangskontrol med både kort og kode og alle skabe er aflåste.

Hertil er vi altid i højeste alarmberedskab og klar til potentielle trusler, som brand, vand, strømsvigt og dets lige.


Fordel dine data - præcis som giganterne

Placering af rackskabe i vores datacentre handler ikke kun om selv at slippe for opbevaring, men i lige så høj grad om geografisk fordeling af data. 

Større internationale virksomheder har for eksempel valgt os, fordi vores geografiske placering har en betydning for hastighed og tilgængelighed. 

Endvidere kan der være strategiske årsager til, at man ledelsesmæssigt beslutter, at al data ikke er placeret ét sted

 

Spørgsmål, du måske har om Rack Hosting

Hvad er rack hosting?

Ved rack hosting lejer du et rackskab i vores datacentre, og derved slipper du for selv at skulle skabe de fornødne rammer til dit IT-udstyr.

Er rack hosting en god løsning?

Når du benytter dig af rack hosting, får du mulighed for at flytte ind i et topsikret serverrum med alle de praktiske og sikkerhedsmæssige foranstaltninger, der er nødvendige for din drift. Du slipper derfor både for at investere i de fornødne rammer til dit IT-udstyr samt at vedligeholde det. 

Er rack hosting sikkert?

Når du lejer et eller flere rackskabe i Mentor ITs datacentre, får du samme favorable sikkerhedsforanstaltninger, som dem vi selv trækker på. Vores kameraer holder øje 24/7, der er adgangskontrol med både kort og kode, og alle skabe er aflåste. Vi er altid i højeste alarmberedskab og forberedt på potentielle trusler, som brand, vand, strømsvigt og dets lige.