Nyheder på mail
Sotea kunde?

Cloud strategi

IT er vigtigt. Sikkert også for din forretning og tiden til strategisk IT er nu. Mange services er i dag cloudbaserede og for at opnå sikker og strategisk IT, der skaber værdi for din forretning, er en cloud strateg

Hvor er du på cloud rejsen - og hvor vil du gerne hen?

Første skridt på cloud rejsen er at få udpeget nuværende situation og defineret fremtidige mål. Både i forhold til drift og produktivitet. Der findes forskellige løsninger - public cloud, private cloud og hybrid. Brug og fordeling heraf tager typisk afsæt i, hvilke "skyer" der skaber mest værdi for din forretning - også i forhold til besparelse, risiko og skalerbarhed. 

Hos Mentor IT hjælper vi dig med at få præcieret din forretnings nuværende situation og skabt en strategisk plan for fremtidens cloud solutions. 

Få hjælp til din cloud strategi

Skab overblik med en IT-analyse

Med en IT-analyse får du et komplet billede af din IT. Analysen kommer hele vejen rundt og kortlægger styrker og svagheder, præciserer den nuværende situation og kommer med forslag til tiltag, der kan optimere forretningen.
Book IT-analyse
Derfor skal du ha en cloud strategi

Fordelene ved strategisk IT

Med en cloud strategi sikrer du, at der bliver taget strategiske beslutninger omkring valg eller fravalg af cloud-baserede løsninger. Jeres løsning udvikles og evalueres løbende, og du får et samlet overblik over projekter og tiltag.
Få din egen cloud strategi

Sådan kommer du i gang

Hvor er I og hvor vil I gerne hen? Det er første skidt på vejen til en cloud strategi, der skaber mere værdi for forretningen end blot almindelig drift. Hos Mentor IT har vi mulighed for at hjælpe dig med at få det overordnede overblik og se ind i, hvilke løsninger der er de mest optimale for din forretning. Nu og i fremtiden.

Hvilke muligheder har du i skyen?

Du kan i dag lægge alt i skyen, hvis du vil. Servere, mail, Office apps, Sharepoint, filer, backup, storage, sikkerhed og meget andet. Det giver dig driftsfordele, øget skalerbarhed, en række sikkerhedsfeatures og påvirker din produktivitet positivt.

Strategisk IT handler om strategiske valg

Med en cloud strategi tager du aktivt stilling til din cloud-løsnig

Har du husket backup?

Backup er en vigtig del af en cloud strategi, som mange glemmer

Lidt cloud, mere cloud, meget cloud?

Hvor er din virksomhed i forhold til cloud? Virksomheder er forskellige og det samme er løsningerne. Der findes ikke ét korrekt svar på, hvor meget eller lidt man bør være i skyen.

Lidt cloud: Vi har enkle funktioner, der grundet brug af bestemt software gør, at noget af vores data er i skyen. Alt resterende har vi onpremise.

Mere cloud: Vi har valgt en hybrid løsning, hvor dele af vores løsning er placeret i enten private eller public cloud. Vores resterende løsning er onpremise eller drevet af en hostingleverandør.

Meget cloud: Vores primære løsning er placeret i cloud, hvor vi både gør brug af private og public cloud. Kun få eller ingen elementer er onpremise, da vi har outsorucet vores IT. 

Kom igang med din egen cloud strategi

Kontakt os for en indledende snak om, hvordan du kommer i gang med din egen cloud strategi.