Nyheder på mail
Sotea kunde?

NYHED: Sotea og Mentor IT bliver ét stærkt brand

Sotea og Mentor IT går sammen om at skabe Danmarks bedste IT-oplevelse i SMV-segmentet. Ambitionen er at forene det bedste fra begge selskaber og skabe ét stærkt brand.
Mangeårigt samarbejde, parallel succes og nye spændende muligheder har banet vejen for, at Sotea og Mentor IT nu går sammen om skabe et endnu bedre udgangspunkt for gode IT-oplevelser i SMV-segmentet. 
 
- Sammen kan vi skabe en virkelig spændende virksomhed henvendt mindre og mellemstore virksomheder – til glæde for kunder såvel som kollegaer – og derfor har Jess Munch Teilmann, CEO i Sotea, og jeg valgt at lægge vores selskaber sammen, siger Søren Frandsen, CEO i Mentor IT. 
 
Jess Munch Teilmann, CEO i Sotea, tilføjer:  
 
- Sørens og mit kendskab til hinanden går mange år tilbage og efter fire år i samme koncern gav det mening at gribe de muligheder, der lå foran os. Sotea og Mentor IT deler marked, værdier, DNA og services. Grundstenene for et fælles ståsted er dermed allerede lagt.  
 

Ny fælles rejse 

Den nye fælles rejse for selskaberne kommer til at tage afsæt i det bedste fra begge brands. 
 
- Vi har mange ting, vi er gode til og som fortsætter uændret, men naturligt byder denne sammenlægning også på nye spændende muligheder, som vi ser frem til. Vi vil være markedsledende i vores segment og glæder os til at positionere os som ét stærkt brand, siger Søren Frandsen. 
 
Generelt for sammenlægningen er at levere en god serviceoplevelse, baseret på sikkerhed, compliance, udvikling, teknologi, kompetence, ESG og drift. 
 

Èt stærkt brand i SMV-segmentet

Sotea og Mentor IT har begge generelt haft fokus på at levere IT, der tilgodeser mindre og mellemstore virksomheder. Et fokus, som fortsætter.  
 
- Sotea og Mentor IT er hver især gode til at skabe IT-løsninger, der imødekommer de behov, som særligt SMV-segmentet har. Denne styrke har vi tænkt os at fastholde og vores sammenlægning handler derfor ikke om at blive større for at servicere et andet kundesegment, men om at blive endnu bedre til at supportere og servicere den målgruppe, vi kender, forklarer Jess Munch Teilmann. 
 

Mere volume, mere styrke 

Generelt er kravene til IT voksende og her kommer Sotea og Mentor ITs nye fælles volume til at gøre en forskel. 
 
- Trusselsbilledet inden for IT er forandret og det betyder, at kompleksiteten også i SMV-segmentet er vokset. Særligt kravene til sikkerhed og compliance kan for mindre virksomheder og leverandører være svære at leve op til og derfor ser vi det som en styrke, at vi sammen kan skabe bedre præmisser for gennemskuelig og kompetent rådgivning, siger Jess Munch Teilmann. 
 

Sotea skifter navn til Mentor IT 

Sammenlægningen af Sotea og Mentor IT betyder, at Sotea skifter navn til Mentor IT, og Soteas 51 medarbejdere og Mentor ITs 84 medarbejdere, bliver dermed til i alt 135 medarbejdere. Alle nuværende lokationer, med undtagelse af Soteas afdeling i Sverige, forbliver, og Mentor IT vil dermed fremadrettet være repræsenteret seks steder i Danmark: 
 
Esbjerg, Kolding, Silkeborg, Aarhus, Skovlunde og København. 
 
Søren Frandsen fortsætter som CEO i Mentor IT, mens Jess Munch Teilmann tiltræder som Business Director med fokus på forretningsudvikling. 
 

Spørgsmål

Spørgsmål hertil kan rettes til Søren Frandsen, CEO i Mentor IT eller Jess Munch Teilmann, CEO i Sotea.
 

Fakta

  • Ledelsen i begge selskaber består og forenes til én
  • Navneskift vil ske over den kommende periode
  • Alle lokationer i Danmark består 
  • Sotea Sverige overgår i forbindelse med sammenlægningen til AddPro Sverige, der også er ejet af itm8 

Spørgsmål?

Har du yderligere spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os.