Nyheder på mail
Sotea kunde?

Nyhed: Nu også SKI leverandør på 02.22 Drift

Mentor IT er blevet SKI leverandør. Det betyder, at offentlige interessenter, med krav om SKI-aftale, fremadrettet også vil have mulighed for at købe services fra Mentor IT.

Nyhed: Mentor IT kan nu også tilbyde services til interessenter der kan eller skal benytte sig af SKI Drift 02.22 aftaler.

”Med den nyerhvervede titel som SKI leverandør er det muligt for Mentor IT, også at være med i udbudsfasen på offentlige projekter, hvor vi ser et potentielt match. En mulighed, vi er meget glade for” siger Morten Jensen, Salgsdirektør, Mentor IT og fortsætter:

”Mentor IT bevæger sig i et marked med mellemstore virksomheder, hvor det giver mening også at kunne imødekomme den efterspørgsel, der kan være fra nogle af de mindre offentlige interessenter, som ikke er på jagt efter giganter, men mere ligesindede samarbejdspartnere.” 

 

Hvad er SKI?

SKI er en forkortelse for Staten & Kommunernes Indkøbsservice. En offentlig instans, som udvikler indkøbsaftaler på varer, tjenesteydelser og it med det formål, at hjælpe stat, kommuner og regioner med rette udbud og konkurrence på efterspurgte varer.

SKI er dermed, på mange måder, en ramme, som skal sikre de bedst mulige forudsætninger for handel mellem offentlige og private. 

 

Hvad betyder en SKI-aftale for Mentor IT?

Med en SKI-aftale er det for Mentor IT nu muligt at imødekomme udbud fra offentlige interessenter og herved tilbyde dem godkendte services svarende deres behov.

 

Spørgsmål?

Har du spørgsmål til Mentor ITs nye status som SKI leverandør er du velkommen til at kontakte os på 70 122 123.

Vil du gerne vide mere?

Vi vil rigtig gerne hjælpe dig med at finde den rigtige løsning eller rådgivning. Brug vores kontaktformular eller ring til os på 70 122 123.