Nyheder på mail
Sotea kunde?

”Gør du sådan her, kan du opnå det samme med færre klik”

Optimering af arbejdsrutiner, bedre forretningsforståelse og øget arbejdsglæde. Vores System Specialist Philip Jessen arbejder med det hver dag. Få hans guldkorn lige her.

Philip Jessen er onsite konsulent og kommer fast hos forskellige virksomheder ugentligt. Vi har bedt ham dele ud af sine guldkorn, når det kommer til arbejdsgange og brugerbehov. Du får dem her. 

Optimering af arbejdsgange 

”Når jeg kommer hos en virksomhed, hjælper jeg dem med at løse de udfordringer de har og identificere de muligheder, de måske slet ikke er opmærksomme på.
 
Helt naturligt er der ting, man som virksomhed ikke er opmærksom på i hverdagen. Ting, der for os som leverandør også kan være svære at identificere igennem en fjernsupport session. 
 
Ved at komme i huset og observere rutiner og lytte til frustrationer, kan jeg hjælpe vores kunder med at se de her ting og fremme deres forståelse for IT. 
 
I forhold til brugerne kan det være input som: 
 
  • ”Gør du sådan her, kan du opnå det samme med færre klik.”  
  • ”De advarsler du får (pop up bokse), hvorfor ignorer du dem? Vi kan få dem til at forsvinde, samtidigt med vi løser et problem, hvis vi gør sådan her…”
  • ”Når du forlader din computer, låser du den aldrig. Det betyder, at alle faktisk kan tilgå virksomheden i dit navn fra din computer. Med den her genvej, kan du låse den hurtigt.” 
 
Mens det for ledelsen kan være eksempler som: 
 
  • ”Er I opmærksomme på, at X sidder med en bærbar, der er 7 år gammel, som sløver hans effektivitet? Med en ny computer kan X  arbejde hurtigere og mere effektivt.”
  • ”Jeres netværk kører kun på 100MB – er I opmærksom på, at hvis I får udskiftet jeres switche, så kan vi få øget jeres hastighed til 1GB?”
  • ”Opdatering af jeres firmware sker ikke fast, men er brugerafhængigt – er det ikke noget vi skal have automatiseret, så det er ajour for alle?”
  • ”Jeres tofaktor-setup er ikke strømlinet, og det kan give lidt brugerudfordringer. Er det ikke noget, vi skal have kigget på?”
  • ”I har ikke en IT-politik. Er det ikke noget, vi skal have kigget på at få implementeret?”
Ved at være opmærksom på de små ting, kommer vi mere i dybden og flere processer optimeres og forbedres. Til glæde for både brugere og virksomhed.” 

Medarbejdertrivsel

”Medarbejdere spiller en stor rolle for både drift og sikkerhed. Sådan er det i alle virksomheder. Derfor betyder det også noget, at der ikke er forhindringer i løbet af deres dag og de har forståelse for de processer og systemer, de arbejder med. 

Jeg oplever, når jeg er tilstede som onsite konsulent, at brugerne tør stille flere spørgsmål og over tid også bliver mere opmærksomme. Det er enormt positivt, for det fremmer en god forståelse og nysgerrighed omkring IT.  

IT er virkelig fedt, men det kan også være langhåret, hvis man ikke forstår det. Ved at fremme forståelsen herfor blandt sine medarbejdere, også for de konsekvenser forkerte træk kan have, fremmer man arbejdsglæden og reducerer risikoen for fejl.”  

Øget forretningsforståelse

”Som onsite konsulent lærer jeg en virksomhed at kende på en helt anden måde. Jeg får en anden forståelse for arbejdsgange og udfordringer, og kan lettere hjælpe med at optimere. 

Man behøver selvfølgelig ikke have en onsite aftale, for at være tæt på hinanden, men det fortæller bare, hvor vigtigt en tæt relation mellem Kunde og Leverandør er. 

Forretningsforståelsen forbedres og potentialet øges.”

Online Support

”Jeg har været onsite konsulent i ni år, og det er noget, jeg vil anbefale de fleste virksomheder. Det skaber bare en bedre IT-løsning, IT-oplevelse og fremmer samarbejdet mellem Kunde og Leverandør.

Medarbejderne spiller en stor rolle i de fleste virksomheder, også for IT, så ved at være tæt på dem, kan vi som IT-leverandør gøre en større forskel ”

Er du blevet nysgerrig på, hvad Onsite support er for en størrelse, kan du kontakte os og få mere at vide.

Få besøg af en onsite konsulent

Vi vil også rigtig gerne hjælpe jer med optimering af arbejdsrutiner, bedre forretningsforståelse og øget arbejdsglæde. Brug vores kontaktformular eller ring til os på 70 122 123.