Nyheder på mail
Sotea kunde?

Få tilskud til IT: Nye puljer åbner 15.08.23

SMV:Digital åbner 15. august op for nye tilskudspuljer til virksomheder med 3-249 ansatte. Søg dem og få 50.000 kr. til rådgivning og analyse eller 250.000 kr. til investering af ny teknologi.

Igen kan du søge støtte fra SMV:Digital. To nye puljer åbner og som altid fordeles midlerne efter først til mølle, så vær klar, når ansøgningen åbner 15. august kl. 9.00.

Læs mere om puljer og ansøgning lige her.

 

Pulje 1: Rådgivning på 50.000 kr. til eksempelvis analyser af IT-sikkerhed, ERP eller CRM

Her kan du søge om midler til rådgivning og afdækning af de løsninger, der kan gøre en digitale forskel for din forretning. Det kan være en IT-sikkerhedsanalsye, som afdækker potentialet i at løfte IT-sikkerheden, integrere nogle af de platforme du allerede har, for at arbejde mere effektivt, eller se gevinsten i at udnytte digitale data endnu mere. Du kan også bruge midlerne på en CRM- eller ERP-analyse til at synliggøre din gevinst ved at forbedre digital administration og økonomistyring – for eksempel ved et nyt eller forbedret CRM- eller ERP-system.

Se flere detaljer om puljen hos:

SMV:Digital Tilskud til privat rådgivning på 50.000 kr. | SMV:Digital (smvdigital.dk)

 

Pulje 2: Investerings- og rådgivningsstøtte på 250.000 kr. til eksempelvis ny CRM eller ERP-løsning

Tilskuddet på op til 250.000 kr. er for dig, der er klar til at implementere nye digitale systemer, automatisering eller e-handelsløsninger eller større opgraderinger heraf, som hjælper dig med at nå vækstmålene.

Står du f.eks. overfor at skulle etablere en ny ERP- eller CRM-platform i din virksomhed? Så kan du søge op til 200.000 kr. til implementering og licenser samt op til 50.000 til rådgivning om implementeringen. Det giver dig mulighed for at optimere lagerstyring, eller for at flytte mere af forretningen online. Du kan også vælge at effektivisere gennem softwarerobotter eller andre forretningsplatforme, der kan digitalisere den måde du arbejder på. 

Se hvordan du får del i midlerne hos

SMV:Digital Tilskud til digitale investeringer » | ✓ Søg støtte til investering i teknologi og IT | SMV:Digital (smvdigital.dk)

 

Kom i gang med ansøgning

Allerede nu kan du begynde at sætte dig ind i kravene til ansøgningerne ved at følge ovenstående links. Vær dog generelt opmærksom på følgende:

  • Kopiansøgninger afslås. SMV:Digital oplever i højere grad enslydende ansøgninger fra flere virksomheder. Denne slags ansøgninger afslås. Ansøgninger skal være udarbejdet og forankret i virksomheden.
  • Mentor IT er godkendt. Vi har godkendte SMV:Digital rådgivere, der kan vejlede og hjælpe dig.
  • Itm8 er godkendt. I itm8 generelt har vi godkendte SMV:Digital rådgivere, der kan hjælpe. Også indenfor de områder der ikke er Mentor ITs speciale, men for eksempelvis et af vores søsterselskabers.
  • Identificer behov og mulighed. Din ansøgning tager afsæt i din virksomheds behov og muligheder og er du i tvivl om, hvilke indsatser puljerne kan anvendes til er du velkommen til at række ud til os. Vi hjælper gerne med at identificere, hvad der er interessant for jer.
  • Ansøg 15.08.23 kl. 9.00. Pengene fordeles efter først til mølle, så vi anbefaler, du får afklaret behov og udformeret ansøgning inden, så du er klar til at sende sidstnævnte, når ansøgningen åbner op.
  • Gælder op til 249 ansatte. Puljerne gælder virksomheder med 3-249 ansatte

Lad os hjælpe dig med at finde den rigtige løsning

Vi vil rigtig gerne hjælpe dig med at finde den rigtige løsning eller rådgivning. Brug vores kontaktformular eller ring til os på 70 122 123.