Nyheder på mail
Sotea kunde?

Danmarks dygtigste til outsourcing, hosting og drift

Computerworld har i september offentliggjort deres Top 100 2020 og i den forbindelse kåret Danmarks dygtigste IT-selskaber til outsourcing, hosting og drift. Øverst på listen er Mentor IT.

Nr. 1 i Computerworlds Top 100 2020

Ud af en liste på 28 virksomheder har Computerworld netop kåret Mentor IT som Danmarks dygtigste inden for outsourcing, hosting og drift.

- Vi er utrolig stolte af at være placeret øverst på listen. Vores medarbejdere bestræber sig hver dag på at levere gode IT-oplevelser til vores kunder og en sådan placering bevidner i særdeleshed, at vi har et hold af dygtige og kompetente rådgivere, siger Søren Frandsen, Administrerende Direktør ved Mentor IT.

 

Top 100-metoden

Computerworld har siden 1996 hvert år kåret Danmarks dygtigste IT-virksomheder. Kåringen tager afsæt i selskabernes regnskabstal og kræver, at virksomheden er registreret i Computerworlds Brancheguide.   

Adgangskravet til bruttolisten er enten personaleomkostninger på 10 millioner kr. eller mere eller opgivet omsætning på 20 millioner kroner eller mere - begge oplyst i seneste regnskab. I år er bruttolisten på 354 virksomheder. Sidste år var den på 432 virksomheder.

Kilde: Computerworld.dk 

 

Hvem er Mentor IT?

Mentor IT leverer IT-outsourcing, infrastruktur og cloudbaserede løsninger, altid med afsæt i den gode IT-oplevelse. Vores ambition er at være markedets foretrukne IT-leverandør til mindre- og mellemstore virksomheder med afsæt i positive og langsigtede relationer. Mentor IT beskæftiger 50 medarbejdere fordelt på fire lokationer i Esbjerg, Kolding, Århus og København og har eksisteret siden 1999.

Vil du gerne vide mere?

Vi vil rigtig gerne hjælpe dig med at finde den rigtige løsning eller rådgivning. Brug vores kontaktformular eller ring til os på 70 122 123.