Nyheder på mail
Sotea kunde?

Mentor IT ligger nr. 1
Danmarks bedste hosting- og outsourcing selskab

Computerworld har i forbindelse med deres Top 100 fundet frem til de dygtigste IT-selskaber inden for kategorien outsourcing, hosting og drift i Danmark. På en førsteplads finder du Mentor IT.

For to år siden tog Mentor IT førstepladsen som Danmarks dygtigste til outsourcing, hosting og drift i Computerworlds Top 100 i 2020. I dag to år senere er titlen generobret. Computerworld har netop afsløret listen for Top 100 2022, og udover en samlet 37. plads i årets Top 100 har Mentor IT erhvervet sig førstepladsen i kategorien: Outsourcing, hosting og drift.

Listen for kategorien består af 45 virksomheder, hvoraf Mentor IT indtager førstepladsen.

-  Det er en fornøjelse endnu engang at få førstepladsen i en af Computerworlds Top 100 kategorier. Jeg gentager nok mig selv fra sidste gang, men det er først og fremmest vores medarbejderes fortjeneste, når vi rammer sådan en placering, siger Søren Frandsen, Administrerende Direktør i Mentor IT.

Se artiklen fra Computerworld

 

Resultatet afspejler målet

Mentor IT har et mål om at levere Danmarks bedste IT-oplevelse. Et mål, som denne titel på sin vis afspejler.

- Vi vil gerne flytte vores kunder, sikre dem en god IT-oplevelse og være med dem hele vejen. Også i fremtiden. Hvis vi ikke levede op til dette, ville vi ikke have den vækst, som ligger til grund for denne placering, forklarer Søren Frandsen, som uddyber, at placeringen af samme årsager på mange måder er en stempling af den indsats og kultur, som udleves i Mentor IT. 

 

Top 100-metoden

Computerworld har siden 1996 hvert år kåret Danmarks dygtigste IT-virksomheder. Kåringen tager afsæt i selskabernes regnskabstal og kræver, at virksomheden er registreret i Computerworlds Brancheguide.  

Adgangskravet til bruttolisten er enten personaleomkostninger på 10 millioner kr. eller mere eller opgivet omsætning på 20 millioner kroner eller mere - begge oplyst i seneste regnskab.