Nyheder på mail
Sotea kunde?

C2IT Infrastructure og C2IT iØst bliver en del af Mentor IT 

Med ønsket om at udvikle vores virksomhed med flere ressourcer og kompetencer er det med stolthed, vi kan informere om, at C2IT Infrastructure og C2IT iØst, der tidligere var en del af C2IT, fremover er en del af Mentor IT.

Som kunde vil du fortsat møde de samme personer som hidtil. Kundeforhold og kontrakter ændres der ikke ved. 

Flere ressourcer og nye kompetencer   

Sammenlægningen af C2IT Infrastructure, C2IT iØst og Mentor IT betyder, at vi sammen bliver en større og bredere organisation, som bedre kan håndtere nye teknologier og være omstillingsparate til mere krævende udfordringer.   

Virksomhederne minder meget om hinanden - både i forhold til servicemål og medarbejderkultur. Vi har stort fokus på kundens forretning samt et ønske om at levere ydelser, der gør kundens hverdag mere simpel. Kundeservice er et vigtigt parameter for os og et kerneområde, der fortsat vil være i højsædet.    

 

Om C2IT Infrastructure og C2IT iØst

C2IT Infrastructure og C2IT iØst har før været en del af virksomheden C2IT og har her udgjort forretningsområdet C2IT drift, support og outsourcing.  

Vil du gerne vide mere?

Vi vil rigtig gerne hjælpe dig med at finde den rigtige løsning eller rådgivning. Brug vores kontaktformular eller ring til os på 70 122 123.