Nyheder på mail
Sotea kunde?

4 tips til bedre IT-vaner, der kan ses på elregningen

Stigende elpriser fordrer bedre IT-vaner. Få 4 tips til områder, hvor du kan gøre en indsats (hvis du ikke allerede gør det). Til glæde for både elregning og klima.

De stigende elpriser kan mærkes. Det giver anledning til at se nærmere på, hvordan man i højere grad kan undgå unødigt strømforbrug og tillægge sig bedre IT-vaner.

Vi har samlet 4 tips, der hjælper dig på vej. Du finder dem her:  
 

 1. Implementer centrale politikker (GPO) i forhold til jeres strømstyring. På denne måde styres det centralt, hvornår medarbejdernes computer slukker skærmen eller går i dvale.
   
 2. Skab initiativer, der fordrer bedre vaner (hvis muligt):
  1. Skærme slukkes, når medarbejderne forlader dem
  2. Indstil printere, så standby eller dvale tilstand aktiveres, når de ikke bruges
    
 3. Skift gammelt hardware ud med nyt mere energibesparende (udstyr, der er mere end 5 år gammelt, bruger typisk mere strøm) 
   
 4. Outsource mere til cloud eller hosting, så du slipper for udstyr onprem (ved at outsource slipper du for udgifter til drift og vedligehold af køl, hardware mm.)
   

Facts:

 • Teknologien har udviklet sig meget de senere år og har man nyere IT-udstyr, er ens enheder typisk ikke lige så energislugende som ældre det ville være tilfældet med ældre hardware. 
   
 • Onprem IT-udstyr er et af de punkter, man med fordel kan se nærmere på, hvis man ønsker at opnå besparelser, idet der er en del omkostninger forbundet med både drift og vedligehold.

  Vælger du at outsource din infrastruktur, slipper for du mange af de praktiske omkostninger til din platform, såsom køl og almindelig dift, og energimæssigt optimerer du også ved at drage nytte af en platform, der er placeret i et professionelt datacenter.


Vil du gerne høre mere om, hvordan du eventuelt kan reducere nogle af dine omkostninger, så kontakt os.