Nyheder på mail
Sotea kunde?

Virtuelle servere

Vælg en virtuel server og slip for bøvl og bekymringer.

En certificeret sky-mulighed

Vink farvel til de fysiske begrænsninger, skift din gamle server ud, og spar penge fra dag et. Hjemmearbejdspladser, synkroniseret e-mail, adgang til data 24/7, fleksibilitet, sikkerhed og stor skalerbarhed er nogle af de ekstra fordele, du får med en serverløsning i vores datacentre.

Hvad er en cloud server? Det er en virtuel og cloudbaseret løsning, der tager afsæt i Mentor ITs certificerede datacentre. Det betyder, at i stedet for at dine data ligger på en fysisk server, der både kræver vedligehold og opdatering, får du en cloudbaseret løsning, som sender dine data op i en dansk, certificeret sky.

Flere fordele. Flere muligheder

Dine muligheder bliver flere og du får en lang række fordele, du pludselig kan trække på: 

  • Stabil og sikker drift
  • Sublim performance 
  • Synkroniseret e-mail
  • Høje sikkerhedsstandarder 
  • Øget fleksibilitet 
  • Ingen drift og vedligehold

 

Stabil og sikker drift

Med en virtuel server slipper du for at bekymre dig om udstyr, udskiftning og ikke mindst drift. I stedet får du stabil og sikker drift i vores certificerede datacentre. Vi overvåger platformen 24/7 og investerer i nyt hardware til vores datacentre cirka hver 18. måned. Du er dermed altid sikret de bedst mulige forudsætninger for dine data.

Juster selv din power

Din forretning er dynamisk, og det skal din IT-løsning også være. Det er derfor en justerbar løsning, du vælger, hvor du kan skrue op og ned efter behov. Og kun skal kun betale for det, du bruger.

Få mulighed for total selvkontrol

En eller flere virtuelle servere giver dig samtidigt mulighed for at få adgang til Mentor ITs vCloud miljø, hvorfra du helt selv kan styre og overvåge din løsning, som det passer dig.

Det kræver, at I selv har kompetencerne inhouse til at administrere løsningen, hvis I ønsker adgang til vCloud Director. Har I ikke det, kan I blot overlade al arbejdet til os, og så varetager vi jeres løsning, som I ønsker det.

 

Spørgsmål, du måske har om virtuel server

Hvad er en virtuel server?

En virtuel server er et alternativ til den traditionelle lokale fysiske server. I stedet for at have en lokal plads, vil din server eksistere i det virtuelle rum. Her kan din virksomhed få fri adgang til din data fra hvor som helst. Dette kan give din virksomhed større frihed i forhold til fordeling af ressourcer og arbejdsopgaver.

Hvad koster en virtuel server?

Prisen på en virtuel server afhænger af din virksomheds behov. Alt efter dit budget, behov, stabilitet og sikkerhed, vil prisen være forskellig. Ved Mentor IT bliver din pris skræddersyet. Derfor sikres du en pris, som passer til dine ønsker og behov.

Hvor sikker er en virtuel server?

En virtuel servers sikkerhed afhænger af virksomheden som hoster den. Det kan derfor variere i sikkerhed fra virksomhed til virksomhed.  Ved Mentor IT sætter vi stort fokus på sikkerheden ved vores virtuelle servere og garantere en stabil og sikker drift.

Hvad er forskellen på en virtuel server og en fysisk server?

Ved en virtuel server har du fleksibilitet med dine ressourcer og den er ofte billigere at vedligeholde. Her råder du frit over det virtuelle rum din server befinder sig på og kan tilgå dine data når det passer dig. Den platform, som din virtuelle server befinder sig på, er placeret i vores datacentre, hvor vi varetager vedligeholdelse og sikrer dine data. Med en lokal, fysisk server har du selv drifts- og vedligeholdelsesansvaret. Det outsourcer du til Mentor IT ved at vælge en virtuel server.