Nyheder på mail
Sotea kunde?

Bliv klogere på phishing

Antallet af phishingangreb har aldrig været højere. Vi har derfor udformet en medarbejderhåndbog, der hjælper dig med at navigere i farevandet. Download og del den i din organisation.

Phishing – hvad for en fisk? Det er præcis, hvad vores håndbog om phishing tager afsæt i. Phishing er den hyppigst oplevede angrebstype og i 2020 var 79% af alle, som var udsat for et cyberangreb, ramt af phishing.

I denne håndbog beskriver vi, hvad phishing er, hvordan spotter du forsøg herpå – og hvordan du undgår at lande i suppedasen.

Vores anbefalingen er klar: Download og del den i din organisation.

Emnet kan simpelthen ikke få opmærksomhed nok.

Download håndbog om phishing

Derfor er awareness vigtigt

Dine medarbejdere er helt sikkert ikke specialister i IT, men de spiller alligevel en vigtig rolle for sikkerheden. De kan nemlig både være dit stærkeste og svageste led.

Ved løbende at skabe awareness omkring sikker IT og tydeliggøre de faresignaler, der er, gør du det lettere for dine kollegaer at vide, hvordan de skal reagere.

Se MIT Awareness-træning

 

Hør mere om, hvad I kan gøre 

Vil du gerne vide mere om, hvordan I kan øge sikkerheden og skabe større awareness blandt jeres medarbejdere, så kontakt os på info@mentor-it.dk eller +45 70 122 123.

Kontakt Mentor IT