Nyheder på mail
Sotea kunde?

Microsoft Intune

Med Microsoft Intune får du et administrativt værktøj, der optimerer administration og sikkerhed af dine enheder - effektivt og strømlinet.

De vigitgste fordele ved Microsoft Intune

Microsoft Intune giver dig som IT-ansvarlig og -administrator mulighed for nemt at øge IT-sikkerheden - og skabe nemmere procedurer for administration af applikationer, enheder og opdateringer ét sted.
Skab en hybrid arbejdsplads, hvor det er nemt for virksomhedens medarbejdere at arbejde på farten - og fra alle enheder.
Opsæt sikkerhedspolitikker og krav for medarbejdernes enheder centralt for at sikre både effektivitet og IT-sikkerhed.
Administrer brugernes individuelle adgange. Installer og opdater programmer på alle - eller udvalgte - enheder med få klik.
Fjern virksomhedsdata på mobiler, computere eller tablets, hvis de bliver stjålet - eller bloker en hacket enhed.
Få overblik over alle virksomhedens enheder. Hvem har adgang til hvad? Og er alle opdaterede på både indstillinger og sikkerhed?
For mange er Microsoft Intune allerede inklusiv i virksomhedens Microsoft 365 licens. Gælder det også din?

Opdater flere enheder samtidig

Microsoft Intune er en cloud-baseret tjeneste, som giver mulighed for at fjernadministrere virksomhedens enheder og applikationer.

Det betyder, at du som IT-ansvarlig kan implementere apps på flere enheder samtidig. Eller du kan opsætte automatiske opdateringer af apps på alle enheder samtidig, i stedet for at skulle rundt til hver enkelt kollega. Det kan være apps som Teams, Word eller Outlook.
Kontakt os i dag

Sikkerhed med Microsoft Intune

Microsoft Intune er næste skridt i din virksomheds sikkerhedsoptimering. Med dette administrative værktøje kan du sikre, at alle enheder er kompatible med din virksomheds sikkerhedskrav.

Hvis en enhed ikke er kompatibel, vil det blive markeret, så du kan løse udfordringen. Du og dine kollegaer kan også anvende privatejede enheder, hvis de lever op til virksomhedens sikkerhedskrav.
Få overblik over dine muligheder

Få mere ud af Microsoft 365 med Intune

Microsoft Intune er et administrativt værktøj, der optimerer administration og sikkerhed af virksomhedens enheder, og som sikrer en mere strømlinet proces i forhold til PC'er, applikationer, tilladelser mm. 

Der er flere fordele ved at bruge Microsoft Intune. Her får du de vigtigste, som vores kunder og egne Microsoft-eksperter fremhæver:

  • Som administrator/virksomhed kan du administrere alle virksomhedens enheder fra ét sted.
  • Du kan styre centrale politikker og rulle opdateringer, software mm. ud, når det er relevant.
  • Du kan begrænse adgang og lukke enheder, hvis nødvendigt.
  • Du kan sikre et ensartet økosystem og minimere truslerne.
  • Du udnytter endnu et af de værktøjer, Microsoft stiller til rådighed igennem din Microsoft 365 licens.
     

Din virksomhed kan som udgangspunkt få adgang til Microsoft Intune på to måder:

  1. Som en selvstændig Azure-tjeneste med et abonnementsgebryr pr. bruger.
     
  2. Eller som en del af jeres eksisterende Microsoft 365-licens. Intune er allerede inkluderet i Microsoft 365 Business Premium, Microsoft 365 E3, Microsoft 365 E5 og Microsoft 365 F3.
     

Er du i tvivl, om din virksomhed allerede har adgang til Microsoft Intune? Kontakt os på 70 122 123 eller support@mentor-it.dk, så hjælper vi gerne med at finde svaret.

Kom nemt i gang med Intune

Skru op for IT-sikkerheden og gør arbejdsdagen som IT-administrator nemmere med Microsoft Intune. Vi anbefaler Microsoft Intune til både mindre, mellemstore og større virksomheder.

Hos Mentor IT hjælper vi gerne med rådgivning licenser og politikker samt definering af strukturer. Med Microsoft Intune kan I skalere i uendelighed med nye funktioner eller nye kollegaer.
Kontakt os i dag

Den hybride arbejdsplads

Medarbejdere bliver mere og mere mobile i et hybridt arbejdsmiljø uden faste kontorpladser. Med Microsoft Intune kan du give dine medarbejdere mulighed for at arbejde hvor som helst eller på farten – uden at ofre sikkerheden.

Kort sagt skaber Microsoft Intune forudsætningerne for, at brugerne har sikre og opdaterede enheder at tilgå, hvor end de arbejder.
Kontakt os for at høre mere

Spørgsmål, du måske har om Microsoft Intune

Hvad er Microsoft Intune?

Microsoft Intune er en cloud-tjeneste, der giver dig værktøjer til at administrere enheder og applikationer nemmere i hverdagen - uden at gå på kompromis med sikkerheden.

Har Microsoft Intune betydning for IT-sikkerhed?

Ja. Din virksomhed definere selv sikkerhedskrav til alle enheder. Og er en enhed ikke kompatibel, kan den ikke få adgang til virksomhedens data. Microsoft Intune giver dig som IT-ansvarlig mulighed for at administrere alle enheder ét sted. Det øger derfor ikke blot ensartetheden eller gør hverdagen nemmere. Det giver dig også bedre muligheder for at håndhæve sikkerhedsprocedurer.

Hvad koster Microsoft Intune?

Microsoft Intune er allerede en del af flere eksisterende Microsoft 365-licenser: Microsoft 365 Business Premium, Microsoft 365 E3, Microsoft 365 E5 og Microsoft 365 F3.

Hvem har brug for Microsoft 365?

Arbejdsdagen skal være nem med Microsoft 365. Derfor anbefaler vi Microsoft Intune som administration til både mindre, mellemstore og større virksomheder.

 

Vil du gerne høre mere om Microsoft Intune?
Kontakt os. Vi vil rigtig gerne rådgive dig i forhold til din IT.
Henrik Knudsen
Key Account Manager