Nyheder på mail
Sotea kunde?

Microsoft 365 gennemgang

Få udarbejdet en Microsoft 365 gennemgang, der tager udgangspunkt i din Microsoft sikkerhedsscore og giver et detaljeret overblik over, hvilke opmærksomhedspunkter I har.

Det er væsentligt at genbesøge sin situation i forhold til sikkerhedsforbedringer og tredjepartsrelationer løbende. Også i Microsoft 365. 

Med en Microsoft 365 gennemgang får I et samlet og mere detaljeret overblik over, hvilke opmærksomhedspunkter I har, og I kan herved tage stilling til, om alt er som forventet eller der er områder, I ønsker forbedret.

Helt konkret får I med en gennemgang et overblik over jeres situation i forhold til:

  • Backup
  • MFA
  • Tredjeparts adgang via partnerrelationer
  • Tredjeparts leverandør adgang via brugere
  • Microsoft 365 sikkerhedsscore


Efter gennemgangen udarbejdes en rapport. Rapporten indeholder både styrker og svagheder, der til sammen giver jer en sikkerhedsscore. Udsatte områder, der bør genbesøges med fokus på IT-sikkerhed fremhæves. Måske I kender nogle af svarene – måske I støder på viden, I ikke havde før. Gennemgangen er uanset resultat en sund gennemgang af jeres nuværende sikkerhedssituation, så I aktivt kan tage stilling til de opmærksomhedspunkter, der fremhæves.

Kontakt os for at høre mere

Hvordan foregår en Microsoft 365 gennemgang?

Med en Microsoft 365 gennemgang ser vi på det hele billede af din sikkerhed: Hvordan er domænet tilrettet? Er der en passwordpolitik og bliver den efterlevet? Hvordan er dine mailområder sat op?

Herefter er kontoens administratorer helt centralt for IT-sikkerheden. Hvem har globale administratorroller? Og er der for mange administratorer? Det kan være en potentiel sikkerhedsrisiko, da det er flere potentielle kilder til menneskelige fejl og flere potentielle indgange for hackere. Microsoft anbefaler 2-4 administratorer alt efter setup.

I forbindelse med administratorer er det vigtigt også at være opmærksom på sine partnerrelationer. Er tidligere IT-partnere stadig tilknyttede som globale administratorer? 

Kontakt os for at høre mere

Spørgsmål, du måske har om Microsoft 365 gennemgang

Hvordan kan en Microsoft 365 gennemgang hjælpe os?

Med en Microsoft 365 gennemgang får du og din virksomhed et samlet og mere detaljeret overblik over, hvilke opmærksomhedspunkter I har, og I kan herved tage stilling til, om alt er som forventet eller der er områder, I ønsker forbedret.

Herudover giver Microsoft jer en samlet sikkerhedsscore og kommer med forslag til forbedringer. 

Hvad får min virksomhed ud af en Microsoft 365 gennemgang?

I får en rapport over alle findings – en indikation af, hvordan Microsoft samlet scorer jer sikkerhedsmæssigt og hvilke områder, der sikkerhedsmæssigt bør besøges. Måske I kender nogle af svarene – måske I støder på viden, I ikke havde før. Uanset er det et sundt sikkerhedstjek af status quo, så man aktivt kan tage stilling til de opmærksomhedspunkter, der fremhæves. 

Efterfølgende har I mulighed for at tage stilling til, om der skal laves ændringer eller aktiveres flere sikkerhedstiltag.

Bestil Microsoft 365 gennemgang

Kontakt os i dag og hør mere om dine muligheder med Microsoft 365.