Nyheder på mail
Sotea kunde?

Prøv gratis: MIT Awareness-træning

MIT Awareness-træning er løbende uddannelse i IT-sikkerhed for medarbejdere. Få gratis adgang til vores awareness-portal og testprøv forskellige online kurser i IT-sikkerhed og GDPR.

Hvorfor er awareness-træning vigtigt?

Hver eneste dag forsøger cyberkriminelle at skade virksomheder verden over. Det bedste forsvar er viden og opmærksomhed. 9 ud af 10 cyberangreb starter med IT-sikkerhedsbrud hos medarbejdere. Det starter med phishing-mails, klik på suspekte links, dårlig sikring af passwords og forkert behandling af persondata.

Derfor er det altafgørende at give dine medarbejdere den rigtige træning til at sikre jeres virksomhed. Med MIT Awareness-træning får du og dine medarbejdere værktøjer og viden til at forbedre IT-sikkerheden og sikker håndtering af data.

Kom i gang nu

Fordele ved MIT Awareness-træning

  • 5 - 7 minutter: Korte kurser, som kan tages enkeltvis.
  • Varieret indhold: Video, slides, og quizzer, så du ikke komme til at kede dig.
  • Altid på: Kurserne ligger online og forsvinder ikke, hvis du skal genopfriske et emne.
  • Adgang til statisk: Få rapporter om deltagelse og score.
  • Kontinuerlig læring: Nye kurser hver 2. måned.


Awareness-træning kan nemt gøres til en del, af jeres ”passende tekniske og organisatoriske foranstaltninger”, som kræves i forbindelse med GDPR (Persondataforordningen). Det er vigtigt, at du og dine medarbejdere får viden om IT-sikkerhed og sikker håndtering af data.

Online træning i samarbejde med CyberPilot

Mentor IT tilbyder MIT Awareness-træning i samarbejde med CyberPilot, som er et IT-sikkerhedsfirma og en specialiseret uddannelsesportal med fokus på IT-sikkerhed. Der ligger allerede flere end 30 online kurser om IT-sikkerhed klar til dig og dine medarbejdere. Du kan teste platformen helt gratis i 14 dage.

Gennemfør første kursus i dag

Hvad koster et træningsforløb i IT-sikkerhed?

MIT Awareness-træning et månedligt abonnement. For en fast pris får du og dine medarbejdere adgang til alle vores online kurser. Vil du høre mere om, hvad du får i et abonnement?

Så tøv ikke med at ringe til os på 70 122 123 eller skriv til info@mentor-it.dk.

Klik her for at se pristabel

Sådan gør du: Kom i gang med MIT Awareness-træning

Trin 1
Opret adgang til platformen CyberPilot og opret dine brugere.

Trin 2
Brugerne logger ind og gennemfører online kurser. Et kursus tager kun 5-7 minutter. Der kommer nye kurser hver anden måned.

Trin 3
De ansvarlige kan hele tiden følge med i antal deltagere og administrere fremtidige kurser. Hvis et kursus ikke bliver gennemført, sender CyberPilot automatisk en påmindelse til brugeren.

Trin 4
Der kommer løbende nye kurser for brugerne. Alle kurser findes på både dansk og engelsk samt enkelte andre sprog.

Hør mere om MIT Awareness-træning

Vil du gerne vide mere, inden du opretter en bruger? Tøv ikke med at kontakte os.