Nyheder på mail
Sotea kunde?

Hvem har egentlig adgang?

Få gratis vejledning til sikker håndtering af virksomhedens enheder​.

Forebyg cybertrusler

Det skal ikke være muligt for uvedkommende at få adgang til din virksomhed. Login bør som minimum kræve to-faktor godkendelse, og alle medarbejderenheder, såsom laptop, pc, mobil mm. bør være administreret centralt, så sikkerheden er i top.

Center for Cybersikkerhed har netop udgivet den årlige vurdering af cybertruslen mod Danmark, og her siger chefen for Center for Cybersikkerhed, Thomas Lund-Sørensen:

”Truslen fra cyberkriminalitet er rettet mod alle i Danmark, og der er en stigende trussel fra målrettede ransomware-angreb mod danske myndigheder og virksomheder. Cyberkriminalitet koster ramte virksomheder i Danmark millioner og kan i værste fald ramme samfundsvigtige funktioner.”

Mere end nogensinde før, er det derfor relevant, at adgangen til virksomhedens data og enheder er skærpet.

Sådan opgraderer du sikkerheden

Med få værktøjer - og de rette sikkerhedsprocesdurer - kan du optimere sikkerheden gevaldigt og minimere risikoen for cyberangreb, nedetid, datalæk og -tab.

Har du Office 365 eller Microsoft 365 har du muligvis allerede adgang til flere funktioner, såsom MFA (Multi-factor Authentication) og MDM (Mobile Device Management), der kan skærpe adgangen til dine enheder og som bare venter på at blive aktiveret.

Alternativt findes services som SMS Passcode og andre sikkerhedsfeatures, der kan implementeres og bidrage til værn mod cybertrusler.

Læs mere om MFA og MDM

Få mere at vide

Vil du gerne vide mere om, hvordan du kontrollerer adgangen til dine data, så kontakt os. I mange tilfælde er det også muligt at gennemgå, hvem der faktisk har haft adgang, hvis man er i tvivl, om uvedkommende har været indenfor.

Kontakt os

Udfyld formularen for mere information omkring, hvordan du skærper adgangen til din virksomhed.