Nyheder på mail
Sotea kunde?

MIT Netværk

Få alle fordelene ved at leje Med MIT Netværk får du alle fordelene ved ikke selv at eje, men leje. Du slipper for en høj likviditetsbinding og får nyt hardware tildelt alle de nødvendige services.

Bestil et godt og sikkert netværk

Opdateret teknologi kan være afgørende for en virksomheds succes, da både medarbejdere og forretning bliver berørt, hvis virksomhedens netværk er nede, utilstrækkeligt eller dårligt forbundet. 

MIT Netværk sikrer dig adgang til et godt og sikkert netværk, så du kan koncentrere dig om det, du er bedst til. 

Det får du: 

  • En stærkere infrastruktur
  • Ingen værdiforringelse
  • Èn samlet løsning, inkl. services
  • Ingen uforudsete udgifter
  • Nutidigt og pålideligt udstyr
  • Ingen likviditetsbinding

MIT Netværk består af MIT Firewall, MIT Switch og MIT WIFI, som du selv definerer sammensætningen af, så du får den netværksløsning, der matcher dit behov. 

Hvorfor leje i stedet for at eje?

Med en abonnementsløsning har du ikke en likviditetsbinding, der spænder ben for dine fremtidige muligheder og du kan sikre din forretning og dine medarbejdere den bedst mulige forbindelse til en pris, der ikke vælter budgettet. 

Rådgivning om netværk

Mange faktorer udgør tilsammen, hvad der er den bedste løsning for din virksomhed og dens netværk. I samråd med vores netværksspecialister kan I få udarbejdet både vurdering og analyse af, hvad der er den mest optimale netværksløsning for jer. 

Kontakt os og hør mere