Nyheder på mail
Sotea kunde?

MIT MPLS

Dit personlige netværk. Med MIT MPLS slipper du for at dele data med uvedkommende, din hastighed bliver hurtigere og sikkerheden – ja, den stiger, mens omkostningerne falder.

Få hurtigt, sikkert og afgrænset netværk

IT skal være hurtigt, sikkert og afgrænset – og det er det med MIT MPLS. Det er et lukket netværk, hvor dine data bevæger sig fra punkt til punkt og ikke er i kontakt med internettet. Data-adgang er begrænset til virksomheden selv, og det øger sikkerheden og forbedre hastigheden.

Normalt deler man fibernet eller anden form for netværksforbindelse med andre, når man er på nettet, og det belaster hastigheden, hvis flere bruger "samme linje", lige så vel som det mindsker sikkerheden, da ens data pludselig er tilgængelig for flere.

Med MIT MPLS er "linjen" kun din. Og det giver som sagt øget sikkerhed og bedre hastighed, fordi adgangen til netværket er begrænset til jer. Og kun jer.

Hele virksomhedens IT-infrastruktur optimeres

Ved at opgradere til MIT MPLS optimeres hele virksomhedens IT-infrastruktur. For ikke nok med at netværket optimeres, så opgraderes internethastigheden også til samme høje hastighed som MIT MPLS. Herudover mindskes mængden af netværksudstyr og driftsomkostningerne falder.

Al drift i forbindelse med MIT MPLS varetages af Mentor IT - vi søger for at overvåge, forebygge, fejlrette og opdatere, således det eneste I skal koncentrere jer om, er det, I er gode til.

Gør lige som Frederiksen Scientific A/S - få MIT MPLS og oplev forskellen med det samme

Frederiksen Scientific A/S har lige som flere af vores øvrige kunder allerede valgt MIT MPLS. Og det har de ikke fortrudt.

"Vi kunne med det samme mærke en væsentlig forskel i forhold til den hastighed, vi var vant til. Overførsel af filer blev lettere, og vores printerjobs gik hurtigere igennem. Faktisk har vi været så positive, at vi har overvejet MIT MPLS til vores anden lokation i Hinnerup." - Susanne Sørensen, Økonomichef, Frederiksen Scientific A/S

                                                            

En skalerbar løsning, der tilpasses jeres behov

MIT MPLS er en skalerbar løsning, der tilpasses den udvikling, I gennemgår. Uanset om I ønsker flere IP-adresser, højere hastighed eller endnu en lokation.

Så selvom jeres behov måske ændrer sig med tiden, så er I ikke låst af en løsning, der ikke gør det samme. MIT MPLS tilpasses jeres ønsker og jeres behov, så I får mest muligt ud af løsningen.

Spørgsmål, du måske har om MIT MPLS

Hvad er MIT MPLS?

MIT MPLS er et lukket netværk, hvor dine data bevæger sig fra punkt til punkt og ikke er i kontakt med internettet. Det er kun din virksomhed, som har data-adgang, hvilket øger sikkerheden og forbedre hastigheden.

Hvorfor er MIT MPLS mere sikkert?

Oftest deler du netværksforbindelse med andre, når du er på nettet. Det forringer hastigheden, hvis der er flere brugere på ”samme linje”. Det mindsker også sikkerheden, da virksomhedens data er tilgængelig for flere. Med MIT MPLS er det kun jer, som er på ”linjen”. Hvilket giver jer højere sikkerhed og bedre hastighed.  

Er MIT MPLS en skalerbar løsning?

Ja. MIT MPLS er en skalerbar løsning, som kan tilpasses løbende udvikling. I kan få tilknyttet flere IP-adresser, flere lokationer eller få højere hastighed. 

Hvad er fordelene med MIT MPLS?

Der er flere fordele ved at vælge MIT MPLS. Jeres hastighed bliver mærkbar bedre, hvorved jeres hverdag bliver nemmere og jeres spildtid mindre.  I får hurtigere hastighed, højere sikkerhed og færre omkostninger. 

Kontakt os og hør mere